Протестно шествие срещу бежанците и в столицата

20349
Протестно шествие срещу бежанците и в столицата
Снимка: БГНЕС

След като вчера стана ясно, че "Атака" ще организира протест срещу бежанците в Елхово, днес ще има протест и в София, но с други организатори начело.

От 13:00 до 15:00 часа, движение "Национална съпротива", съвместно с няколко други националистически организации, сред които и ВМРО, ще проведе протестно шествие срещу политиката на правителството по отношение на проблема с нелегалните имигранти на територията на Република България. Шествието ще се проведе по следния маршрут - от пилоните пред НДК по бул. „Витоша”, по бул. „Дондуков” до пространството пред Министерски съвет, където ще се произнесат няколко кратки речи и ще бъде прочетено писмо с конкретни искания. Същото ще бъде входирано на следващия ден в деловодството на МС.

Засилваме техническия контрол по границите

Ще бъдат закупени нови скенери, ще се увеличат съществуващите и ще бъдат поставени в дълбочина за пълен технически контрол, като това ...

Ако управляващите не променят политиката си по проблема с национално по - отговорна, движение "НС" си запазва правото да предприеме преки и конкретни действия по отношение охраната на държавните ни граници и контрола над нелегалните имигранти, вече намиращи се на националната ни територия, заплашват от "Национална съпротива".

След като вчера мъж от арабски произход нападна млада жена, работеща в денонощен магазин, днес от "Национална съпротива" казват, че ще изнесат данни за друг случай на имигрантски терор, случил се преди броени дни в кв. "Враждебна" и покрит от органите на МВР.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество