Ръководството на ГЕРБ не иска депутатите му да общуват с колегите си от БСП

26773
Ръководството на ГЕРБ не иска депутатите му да общуват с колегите си от БСП
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ГЕРБ предупреди депутатите си да се откажат от всякакви отношения с леви парламентаристи на местно ниво, съобщава в."Сега".

Представители на висшия ешелон на Бойко-Борисовата партия са недоволни от добрите отношения на част от своите представите с червени колеги, при това най-вече водени от чисто финансови и икономически съображения. През последните седмици на различни партийни сбирки шефове в ГЕРБ са обяснявали, че не може едни да се борят за идеи, а други зад гърба им да въртят далавери. Отказват да посочат конкретни примери за подобно сътрудничество, но всички депутати, за които се отнасят критиките, били наясно, че не се гледа с добро око на отношенията им.

Цветанов се жалва от репресии пред френските си колеги в ЕНП

Управляващите в България действат с репресивни мерки така, както правят тези в Украйна. Това е заявил бившият вицепремиер и депутат от ...

БГНЕС припомня, че депутатът от ГЕРБ от Свищов Георги Марков се включи в делегацията на кабинета водена от премиера Пламен Орешарски в Румъния. На въпроса дали Борисов знаел за неговата среща с Орешарски отговори: Бойко Борисов да не ми е родител, за да знае аз къде отивам. Аз съм депутат, тези хора са ме подкрепили и аз не мога да си забравя хората, които са застанали зад мен. Не смятам, че съм направил някакво нарушение за да питам: Г-н Борисов може ли да отида да се срещна с българите в Букурещ.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com