Свекървата на отвлечената Адрияна - виновна за тормоза

27442
Свекървата на отвлечената Адрияна - виновна за тормоза

15-годишната Адрияна, която бе отвлечена от мъжа си, разкри, че свекърва й е карала нейния мъж Найден да я бие, защото не са правили секс. "Отказвах му и я чувах, как му говори да ме тормози", разказа тя. Адрияна сподели, че се е познавала от около година с Найден преди да се оженят пред TV7.

Полицаи откриха и върнаха невредима на родителите й 15-годишната Адрияна от град Троян, която беше отвлечена от дома си. Открити са и тримата похитители, които са задържани за едно денонощие в ареста.

На 28 септември тримата мъже нахлуват в дома на Адрияна и пребиват родителите й. Бащата е съсечен с брадва. Впоследствие се разбира, че Адрияна е била омъжена за единия от нападателите, но се е прибрала при родителите си заради сексуален и психически тормоз.

Майката на Адрияна отрече, че са я продали за 1400 лева на Найден. "Имаше сватба, но без брак", заяви Катя. Малката сестричка на Адрияна - Габи, пък разкри, че Найден я е душил.

Пред bTV отвлеченото момиче пък обясни, че три дни след сватбата си поискала да се върне при семейството си, защото в дома на съпруга си Найден била бита и тормозена. „Реших да се прибера заедно с него в Троян. Той обаче поиска да си ходи, но аз казах, че от тука не мърдам. Вечерта ни нападнаха, влязоха на горния етаж и ме откраднаха", спомня си Адрияна.

„Неговите хора пребиха баща ми, биха и леля ми. Заведоха ме в Тръстеник в къщата на братовчеда Габриел. Заплашваха, че ще изнасилят майка ми, че ще ми отрежат носа", допълни момичето.

„Като ме отвлякоха, се държаха добре, не са ме удряли, не са ме връзвали, но не ми даваха да ходя до тоалетна сама", допълва 15-годишното момиче.

Майката на Адрияна споделя, че е преживяла случилото се много тежко. „Само аз си знам как съм преживяла тия дни - безсъние, рев. Ние тука тъй сме, обичаите са ни такива, не сме само ние, ама не сме очаквали че така ще стане", обясни обаче жената.

И двете с дъщеря й се надяват „всеки да си понесе наказанието" за случилото се. „В 9-ти клас съм, ще продължа да уча, мечтая да си уча, да съм до семейството ми, да сме добре", каза детето след отвличането.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com