И Никс натупаха Лейкърс (видео)

5940
И Никс натупаха Лейкърс (видео)

В дербито на изминалата нощ в Националната баскетболна асоциация (НБА) отборът на "Ню Йорк Никс" нанесе четвърта поредна загуба на звездния "Лос Анджелис Лейкърс" - 116:107.

Голямата новина от вечерта обаче беше не толкова поредната загуба на "Лейкърс", а неприятната контузия на лидера на "Никс" Кармело Антъни. В средата на третата четвърт той беше фаулиран от Дуайт Хауърд, падна лошо и изкълчи глезена си. Антъни опита да продължи мача, но бързо се отказа и се прибра в съблекалнята.

Маями загуби с кош в последната секунда (видео)

Действащият шампион на НБА „Маями Хийт” претърпя едва второ поражение от началото на сезона като домакин след загуба с 95:9...

Иначе Антъни наниза 30 точки в мача, Кобе Брайънт отговори с 31 точки и 10 борби. "Никс" отново извадиха феноменален процент при стрелбата от тройката, вкарвайки 12 тройки от 25 опита. Това, плюс страхотната игра на Кармело Антъни, който вкара общо 75 точки в последните два мача на "Никс", донесе и победата на Ню Йорк.

"Никс" са лидери на Изток с баланс 17 победи и 5 загуби, без домакинско поражение през сезона дотук (9:0), а "Лейкърс" са в дъното на Запад - 12-то място, с 9 победи и 14 загуби, а като гост имат едва 2 успеха в 10 мача през този сезон.

Редактор: Ивайло Петров

Мизерията за Лейкърс няма край (видео)

Отборът на "Лос Анджелис Лейкърс" продължава с мизерното си представяне в НБА, като инкасира трета поредна загуба - този път от тима на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com