NEXT BASKET - едно SaaS решение с допълнителни услуги и по-ефективно управление на онлайн бизнеса

551
NEXT BASKET - едно SaaS решение с допълнителни услуги и по-ефективно управление на онлайн бизнеса
Снимка: NEXT BASKET

Иновативната платформа за създаване на електронни магазини представлява истинско събитие в индустрията, като обединява високи технологии и дългогодишен опит в успешните онлайн продажби.

Създадена с единствената цел да предостави най-достъпния и ефективен начин за развитие на онлайн магазини, платформата на NEXT BASKET сама по себе си е иновация. Ето защо твърдим това.

Какво ви предлага NEXT BASKET?

NEXT BASKET е платформа за предлагане на софтуер като услуга (SaaS). Тя ви дава възможност за безпроблемна и бърза миграция на вече съществуващи онлайн магазини или създаване на съвсем нови, използвайки иновативни софтуерни решения и компетентността на екипа зад NEXT BASKET.

Ако ви звучи скъпо, не бързайте със заключенията. Всичко това се предлага само срещу месечно заплащане на фиксирана такса.

С NEXT BASKET можете да имате готов и напълно функционален онлайн магазин само за 72 работни часа!

Освен това, избирайки NEXT BASKET можете да се възползвате от експертни услуги в областта на онлайн търговията, счетоводни и правни консултации, дигитален маркетинг, онлайн и офлайн оптимизация и техническа поддръжка. Част от тези услуги могат да се заплащат допълнително, или направо да бъдат включени в модела на сътрудничество, който сте избрали с NEXT BASKET.

Какво друго ви предлага само NEXT BASKET

●       Прозрачност при плащанията на онлайн поръчките без скрити такси.

●       Персонален консултант.

●       Безплатна търсачка и чат бот, използващи изкуствен интелект.

●       Висок клас SEO оптимизация, гарантиращ много продажби без допълнителни разходи за реклама.

●       24/7 софтуерна поддръжка.

Какви са предимствата на NEXT BASKET?

Като иновативна и модерна платформа не е учудващо, че NEXT BASKET предлага огромен брой предимства, в сравнение с познатите досега решения на пазара. Тук ще споменем само тези, които правят платформата изключително привлекателна за е-търговците:

●       Бързо създаване на онлайн магазин: С NEXT BASKET можете да имате готов и функционален онлайн магазин в рамките на до 72 работни часа!. Това е изключително полезно за тези, които искат бърз старт на своя бизнес в онлайн сферата.

●       Лесна миграция: Платформата предлага лесна и безплатна миграция на вече съществуващи онлайн магазини. Това ви осигурява плавен преход и минимизира времето и усилията за преминаване към новата система.

●       SEO оптимизация: NEXT BASKET отговаря на над 95% от изискванията на Google за онлайн магазините! Това означава, че вашите продукти ще се класират високо в резултатите от търсене, и ще генерират повече продажби.

●       Техническа поддръжка и сигурност: Платформата предоставя 24/7 софтуерна поддръжка и гарантира непрекъсната работа дори по време на пикови натоварвания. А, сертификацията от AMATAS доказва високата степен на сигурност на системата срещу хакерски атаки.

●       Интеграции с външни доставчици: NEXT BASKET предлага вградени интеграции с различни външни доставчици като разплащателни системи, ERP, складов софтуер и куриерски услуги. Това оптимизира процесите във вашия бизнес и улеснява управлението на електронния ви магазин.

В зависимост от модела за партньорство, който сте избрали голяма част от тези предимства ще са на ваше разположение напълно безплатно.

Какви са условията за използване на платформата?

Пълните условия за използване на тази иновативна платформа за електронна търговия могат да бъдат намерени на уеб сайта на NEXT BASKET. Ние обаче, ще наблегнем на тези, заради които NEXT BASKET се превърна в събитие сред онлайн търговците.

С NEXT BASKET имате възможност да изпробвате платформата по време на тестов период, преди да вземете решение за покупка. По време на периода не сте ограничени да използвате огромна част от функционалностите на платформата, като дизайнерските теми, иновативни специализирани инструменти, опциите за управление на сайта ви и др.

Платформата предлага и специална оферта за годишен абонамент, която включва използването и “безплатни месеци”. Това означава, че избирайки годишен абонамент част от него ще бъде безплатен за вас. Все още е трудно да се намерят доставчици на услуги, които предлагат годишен абонамент с 1 безплатен месец за използване, а NEXT BASKET ви предлага няколко!

И понеже NEXT BASKET наистина вярва в услугите, които предоставя на своите партньори, платформата предлага и 30-дневна гаранция за възстановяване на заплатената сума. Това означава, че ако партньорът не е напълно удовлетворен от предложените решения и услуги, може да поиска възстановяване на заплатената сума. Това предложение на NEXT BASKET няма аналог на българския пазар!

В зависимост от нуждите на вашия бизнес, можете да изберете най-добрия от трите ценови плана на NEXT BASKET. Имате и свободата да добавяте допълнителни услуги към тях при нужда или скалиране на бизнеса ви. С NEXT BASKET получавате точно това, което ви трябва!

Разберете повече за атрактивните предложения и новите функционалности на платформата, като посетите сайта на NEXT BASKET.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com