Рубин и Краснодар също искат Иван Иванов

7435
Рубин и Краснодар също искат Иван Иванов

Отборът на бившия наставник на "Левски" Слаболюб Муслин - "Краснодар", както и "Рубин Казан", дават повече пари от италианския "Киево" за българския национален защитник на "Партизан Белград" Иван Иванов, предаде БГНЕС.

Българският бранител ще напусне със сигурност "Партизан", а първи интерес към нашия национал показа "Киево". В последните два дни обаче се появи сериозен интерес от страна на двата руски елитни клуба, съобщават медиите в западната ни съседка.

Муслин води "Краснодар", но познава доста добре играта на българина, докато "Рубин" бе в групата на "Партизан" в Лига Европа и шефовете на тима са останали с отлично впечатление от бившия играч на ЦСКА. Иван Иванов вече заяви, че предпочита да заиграе в Серия А, но засега почти сигурно е само едно нещо - той ще напусне сръбския шампион заради финансовите проблеми на сръбския гранд.

Милен Радуканов отново поема ЦСКА?

На 90% е сигурно, че към Милен Радуканов ще бъде отправена покана отново да поеме „червените”, като въпрос на дни е той да ...

Треньорът на "Партизан" Владимир Вермезович вече обяви, че ще продаде българския национал и вече има готов заместник на централния бранител, който наскоро бе обявен от него за "най-добрият чужденец, играл в тима през последните 10 години".

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com