Милен Радуканов отново поема ЦСКА?

10445
Милен Радуканов отново поема ЦСКА?

На 90% е сигурно, че към Милен Радуканов ще бъде отправена покана отново да поеме „червените”, като въпрос на дни е той да се завърне на „Българска армия”. Причина за треньорската рокада е равенството с Локо Сф. (1:1), след което собствениците от "Титан" са наредили намирането на светкавичен начин за евтина смяна на Стойчо Младенов, съобщава КРОСС.

Вчера юристи и началници в ЦСКА са се събирали да търсят изход от ситуацията. Ръководството на червения клуб е стигнало до 4 възможности за раздяла с настоящия треньор. Разбира се, първо ще му бъде предложено да разтрогне по взаимно съгласие при разумна неустойка. При всички случаи "Титан" ще бърза да реши проблема до края на седмицата. Според запознати така ЦСКА ще избегне още една заплата към Стойчо Младенов, който се подписва срещу 43 000 лева, както показа наскоро БТВ.

Мартин Камбуров почти сигурно отива в ЦСКА

Нападателят Мартин Камбуров почти сигурно ще премине в състава на вицешампионите от ЦСКА. Според информация на "Тема спорт" Камбуров с...

За заместник се спряга Милен Радуканов, като на 90% ще му бъде преложен поста. Радуканов е последният треньор, донесъл трофей на ЦСКА.

Димитър Пенев пък е лобирал за покана към Александър Станков. Синът на легендата Боби Станков обаче не е навит да заеме поста точно в този момент.

До сътресения в ЦСКА се стигна, след като отборът изхвръкна от челната тройка за сметка на „Литекс”. Част от играчите също побесняха от този факт, защото това ги лишава от премии, колкото и рядко да се изплащат такива. За последно "армейците" видяха бонуси след успеха над Левски с 1:0.

Редактор: Пламен Георгиев

Платини: Оставам в ЦСКА

"Няма никакъв шанс да си тръгна през зимата. Оставам в ЦСКА, защото искам да остана, а и защото няма оферти към клуба за мен", комент...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com