Тодор Неделев може да премине в Тотнъм

5859
Тодор Неделев може да премине в Тотнъм

Звездата на "Ботев Пловдив" Тодор Неделев е близо до сензационен трансфер в английския гранд "Тотнъм", предаде football24.bg, позовавайки се на информация на вестник "Труд".

Сделката с футболиста на "Ботев Пловдив" се "пече" с цена 5 милиона лири (5,87 милиона евро) и ще е рекорд в историята за играч, продаден от родната "А" група. Досега най-скъпите сделки бяха за Георги Иванов (4,1 млн. долара от “Левски” в “Рен”), Христо Стоичков (4 млн. долара от ЦСКА в “Барселона”) и Станислав Манолев (3,1 млн. евро от “Литекс” в ПСВ “Айндховен”).

Трима представители на българския клуб преговаряха 2 дни в Лондон и са постигнали устна договорка. Чака се окончателно оформяне на трансфера с документи.

За последните 10 дни “Ботев” отказа 2,6 милиона евро от “Вердер” за 20-годишния Неделев. Сериозен интерес имаше и от френски клуб, който не даваше повече пари, а оставяше 40% от следваща продажба за “Ботев”.

Любимец взе втори голям скалп - този на Ботев Пловдив

След като още в самото начало на първенството новакът "Любимец" победи с 1:0 шампиона "Лудогорец", днес уж пълният аутсайдер успя да вг...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com