Vivacom предлага новите смарт часовници Samsung Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic и слушалките Galaxy Buds 2

7631
Vivacom предлага новите смарт часовници Samsung Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic и слушалките Galaxy Buds 2
Снимка: Vivacom

От днес в търговската мрежа на Vivacom почитателите на марката Samsung могат да се сдобият с най-новите смарт часовници от серията Galaxy Watch 4, както и с безжичните слушалки Galaxy Buds 2. Като част от екосистемата на Samsung новите устройства се интегрират лесно със смартфоните и таблетите на марката (които също се предлагат от Vivacom), както и помежду си. Те са подходящи за активни хора с динамичен начин на живот, които обичат да живеят, да работят и да се забавляват на бързи обороти, без да пренебрегват елегантността и добрия стил.

Galaxy Watch 4

Смарт часовникът Galaxy Watch 4 е стилно устройство, което прави множество популярни приложения достъпни буквално на една ръка разстояние и добавя редица възможности за по-здравословен начин на живот. Моделът е с модернизиран дизайн, нова операционна система – Wear OS Powered by Samsung– съвместно разработена в колаборация с Google и разполага с иновативни функции като управление чрез гласов асистент. Той дори може да напомня на своя собственик да си измие ръцете в момента, когато пристигне в дома или в офиса.

Часовникът е оптимизиран за физически активности и здравословен начин на живот. Той включва и 3в1 сензор от ново поколение – Samsung BioActove, който предлага в реално време интелигентен мониторинг на различни телесни показатели, сред които кръвното налягане, ЕКГ, мускулната маса и телесните мазнини, процентното съдържание на вода в тялото, разширен анализ на съня и дори засичане на падане.

Новият смарт часовник предлага достъп до разнообразни приложения на Google, сред които Play Store, Google Map, G. Pay, G. Assistant и YouTube Music. Galaxy Watch 4 разполага с лек алуминиев корпус и дигитална рамка; паметта му е 1.5GB + 16GB, а батерията е с капацитет 361 / 247 mAh.

Samsung Galaxy Watch 4 се предлага в два варианта - 44MM на цена от 19,98 лв. на месец в комбинация с мобилен план Unlimited 150 и 40MM за 17,98 лв. на месец със същия план.

Любителите на класическия дизайн на часовниците могат да изберат Galaxy Watch 4 Classic, който се отличава с корпус от неръждаема стомана, има въртяща се рамка, a паметта и батерията му са със същите показатели.

Предлага се на цена от 25,98 лв. на месец в комбинация с мобилен план Unlimited 150 за версията 46 mm LTE и за 24,98 лв. на месец за 42 mm LTE.

Galaxy Buds 2


Новите безжични слушалки на Samsung са с размери 17 х 20.9 х 21.1 мм. и отново се предлагат с елегантна кутия за съхранение и зареждане, която се побира лесно в чанта или джоб. Слушалките идват с поддръжка на изкуствения интелект Bixby на Samsung. Те разполагат също и с функция за активно шумопотискане (т.нар. active noise cancelling), както и с опция за гласово събуждане. С включено активно шумопотискане издържат до 5 ч., като този показател може да се увеличи до 19 ч., при зареждане от кутийката. С изключено активно шумопотискане – съответно 7.54 ч. и 29 часа. Сред екстрите им са също динамични двупосочни говорители, както и водоустойчивост (стандарт IPX2). Идват в три цвята – черен, масленозелен и лавандула.

Samsung Galaxy Buds 2 могат да бъдат закупени за 6,98 лв. на месец заедно с план Unlimited 150.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Vivacom със селекция от исторически филми в EON Видеотека за 3 март

Рекорден брой проекти в надпревара за финансиране от Vivacom Регионален грант

Vivacom предоставя свободен достъп до хитовото съдържание на НВО за клиентите на EON

Vivacom разширява покритието на 5G високоскоростен интернет за дома в 7 града

Vivacom представя новата EON Видеотека с модерен интерфейс и над 30 000 заглавия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide