Vivacom предлага смартфони, аксесоари и продукти за дома от Xiaomi с отстъпки до 100 лв. в онлайн магазина

1433
Vivacom предлага смартфони, аксесоари и продукти за дома от Xiaomi с отстъпки до 100 лв. в онлайн магазина
Снимка: Vivacom

Четири от най-търсените нови продукти на Xiaomi ще бъдат много по-достъпни до 19 октомври в онлайн магазина на Vivacom. Почитателите на марката у нас ще могат да се сдобият със смартфона Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, умната гривна Xiaomi Mi Band 6, прахосмукачката робот Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop-P, както и пречиствателя за въздух XiaomiMi Air Purifier Pro H. В рамките на октомврийската промоция всички те са достъпни с отстъпки, достигащи до 100 лева.

Xiaomi Redmi Note 10 5G е стилен смартфон с редица иновативни функционалности и поддръжка на мобилни мрежи от пето поколение, като с това допълва 5G портфолиото на Vivacom и предоставя на потребителите достъп до пълните възможности на модерната технология с покритие в над 200 населени места в страната. Апаратът разполага с 6.5-инчов IPS дисплей (резолюция 2400 на 1800 пиксела), защитен от Gorilla Glass 3 покритие. Има три задни камери, от които основната е с 48MP сензор. Предната му камера е 8MP. Смартфонът работи с 8-ядрен MediaTek Dimensity 700 процесор и има 4GB оперативна памет. Вътрешната му памет е 128GB. Поддържа безжичните технологии NFC и WiFi, както и GPS навигация. Работата му се обезпечава от 5000 mAh батерия, а операционната му система е Android 11.

5G и индустрията на знанието

Масовото навлизане на мрежите от пето поколение, които с Виваком вече са факт в над 200 български населени места и курорта, създава бъд...

Xiaomi Mi Band 6 е красива и удобна фитнес гривна с чувствителен на докосване AMOLED дисплей и Bluetooth свързаност. Оптимизирана е за използване от спортисти, туристи и хора с динамичен начин на живот. Има множество функции в тази сфера, включително възможност за измерване на крачки, изминато разстояние, пулс и дишане. Може също да проследява качеството на съня, изгорените калории и редица други параметри. Батерията й е литиево-полимерна с капацитет 125 mAh, което позволява до 14 дни автономна работа с едно зареждане.

Умната прахосмукачка робот Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop-P е подходяща за почистване на килими и подове, включително и на мокри повърхности. Диаметърът й е 35 см., а височината – 9.45 см. Тежи 3.6 кг. Захранва се от акумулатор, който гарантира 110 минути автономна работа и отговаря на енергиен клас А+++. Предлага се в комплект с моп.

Mi Air Purifier Pro H е изключително популярен пречиствател за въздух, който може да премахне почти всички вредни елементи от въздуха в едно помещение. Управлява се дистанционно посредством мобилно приложение Mi Home App (за Android и iOS) и WiFi свързаност. Височината му е 80 см., а дължината и ширината – 31 см. Тежи 9.2 кг.

Всички устройства на Xiaomi, предлагани с атрактивни отстъпки, достигащи до 100 лв., като част от актуалната промоция в онлайн магазина на Vivacom, могат да бъдат открити тук.

Без ограничение в скоростта за 5G плановете Unlimited 50 и Unlimited 150 на Vivacom

Vivacom ще предлага своите 5G мобилни планове Unlimited 50 и Unlimited 150 без ограничение на скоростта. Атрактивната промоция е валидн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide