Освидетелствайте Сидеров!

11485
Освидетелствайте Сидеров!
Снимка: БГНЕС

И какво излезе накрая! Следобед Борисов каза, че Сидеров не е за постоянна мярка за неотклонение, и съдът - през нощта - рече и отсече: Сидеров без постоянна мярка за неотклонение! Скандалджиите-побойници Сидеров и Чуколов напуснаха ареста, а Борисов за пореден път вдигна рамене - не съм нареждал нищо на съда, той си е все така независим и суверенен! А това значи най-малко две неща. Че или Борисов лъже, че не нарежда на съда, или че съдът го слуша, козирува и изпълнява, без той да му е наредил това! И двете са опасно страшни, защото и двете доказват, че в пост-Живкова България нищо не се е променило; че в Съдебната палата всъщност само се четат присъдите, които преди това са били постановени в Министерския съвет!

Всъщност пред клекшопа на "Раковски" и в НАТФИЗ Сидеров не се прояви като бандит, а като луд за връзване, който плаче, час по-скоро, за освидетелстване! И наистина за прибиране - но не в ареста, а в лудницата!

Сидеров: Прокуратурата направи огромен гаф, Цацаров да подава оставка

Прокуратурата направи огромен гаф! Цацаров да подава оставка! Властта да си ходи! Тя е изчерпана, антидемократична, антибългарска! Това...

Ако приемем, че парламентът е цирк - нещо, в което никой вече не се съмнява, то Сидеров е клоунът, който - знаете как е - отвреме-навреме и помежду останалите номера, излиза на манежа и разсмива публиката с всевъзможните си маймунджилъците!

Че Сидеров не заслужава постоянна марка за неотклонение, а "само" усмирителна риза, има още доста факти, освен тези от НАТФИЗ и магазинчето. Включително и от деня на задържането му. Придружен от поръчковите си поддръжници, пристигна ритуално в следствието, сякаш беше Ян Хус и отиваше на кладата! Влизайки в двора на следствието, Сидеров изчака камерите и микрофоните да го настигнат, за да произнесе покъртително си слово, че "не се гаси туй, що не гасне"; че властта, в лицето на Борисов, и прокуратурата, в лицето на Цацаров, са в пъклен заговор срещу него, който цели да бъде изтрит от лицето на Земята! А накрая, като един истински Нострадамус, предупреди Цацаров, Борисов и човечеството, че скоро предстои геополитически земетръс (без да уточни от изток ли ще дойде!), в който двамата, и цялото човечество, най-после ще си получат заслуженото!

В началото бяха само хапчетата, после към хапчетата му прибавиха студените душове, а очевидно вече е дошло времето и за усмирителната риза! Но да побързат, докато е без имунитет!

Автор: Валентин Стоев

От "Атака" не се радват на "подкрепа" на Борисов, витаят съмнения за театър

Театрална постановка с режисьор „Атака” няма как да се реализира, при участието на прокуратурата и съда. Не е сценарий, про...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com