Атентат в Дамаск

4127
Атентат в Дамаск

Най-малко 25 души са убити и най-малко 46 са ранени при самоубийствения атентат, извършен по-рано днес в Дамаск, предадоха Франс прес и Ройтерс, като се позоваха на сирийски медии.

Телата на 15 от убитите са разкъсани на парчета. Засега са намерени цели само 10 трупа, отбелязва Франс прес, като се позовава на сирийската държавна телевизия. Повечето от жертвите са цивилни.

Откриха огън срещу арабските наблюдатели в Дамаск

Група арабски наблюдатели е трябвало да напуснат околностите на Дамаск, след като по тях е била открита стрелба от сирийските сили за с...

Атентаторът камикадзе се взриви на кръстовище в централния квартал Майдан в Дамаск. Нападението беше извършено близо до училище и в район, в който е имало множество хора.

Сирийски служител, пожелал анонимност, каза, че целта на атаката очевидно е автобус, превозващ полицаи. Сирийската телевизия излъчи кадри с разгневени хора, носещи убит човек, както и разрушен автобус с кръв по седалките.

На други кадри се виждаха останките от труп, събрани в черен чувал, опожарени коли и счупени стъкла на сгради и автомобили. БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com