Безпрецедентната снежна буря в Киев не стихва

15424
Безпрецедентната снежна буря в Киев не стихва

В Киев продължава да вилнее безпрецедентна снежна буря и поради тази причина властите в украинската столица решиха да дадат един допълнителен почивен ден на жителите заради обявеното извънредно положение.

През двата последни дни в града падна толкова сняг колкото за цял месец. Движението в града и района е парализирано, много коли са затрупани от снега.

Остава бедственото положение в Трявна

Остава бедственото положение в община Трявна и по всяка вероятност ще бъде отменено утре. Това съобщи кметът на община Трявна Драгомир ...

Единственото транспортно средство, което още функционира нормално, е метрото. Пътната настилка по основните артерии и както тротоарите са заледени.

Нарушена е работата на международното летище Киев-Бориспол, като повечето от международните полети са отменени заради лошото време.

Сняг вали и в цяла Украйна и транспортът в много райони е затруднен. Без електричество са повече от 600 града и населени пунктове, съобщи украинското министерство на извънредните ситуации. Заради непочистените пътища се е образувало задръстване от близо 80 км по участък от магистралата, свързваща Киев със западната граница на Украйна, много автомобилисти са закъсали за гориво.

Ж.п. Транспортът също е разстроен. Повечето влакове се движат със закъснение от около 3 часа

Бедственото положение в Трявна остава

Остава бедственото положение в община Трявна. Това съобщи кметът на Община Трявна Драгомир Николов, предаде Фокус. „Шест населен...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com