Камила: Бебето на Кейт не е от Уилям, да направи ДНК тест

39591
Камила: Бебето на Кейт не е от Уилям, да направи ДНК тест

Британското кралско семейство се тресе от нов скандал. Виновница за него е втората съпруга на принц Чарлз - Камила Паркър-Боулс, която се усъмни в това, че нейният доведен син Уилям е истинският баща на новородения принц Джордж.

Камила настоява младата майка Кейт да направи ДНК-тест. Жената иска да бъде на 100% сигурна, че принц Уилям е истинският татко на новородения Джордж.

Принц Хари се жени до края на годината?

Принц Хари планира да предложи брак на приятелката си Кресида Бонас до края на годината, прогнозираха вътрешни кралски източници. 28-г...

Според слуховете, Паркър-Боулс се е решила на стъпката, защото Мидълтън не й дава да вижда бебето. Освен това, още преди появата на Джордж, Камила се опита да внуши на херцогинята на Кеймбридж, че щом дари Уилям с наследник, той веднага ще си намери любовница. Незнайно защо Паркър-Боулс по никакъв начин не може да се примири с факта, че Уилям и Кейт са истински щастливи, пише „Стар хит".

Скоро в ефира на Си Ен Ен трябва да бъде излъчен документалният филм „Принц Уилям: Нов баща, нова надежда", в който херцогът на Кеймбридж ще разкаже за новата си роля на баща, за новороденото и промените в живота си. В мрежата вече се появиха два малки откъса от лентата. В един от тях радостният татко съобщава, че в момента за него са единствено важни синът му, съпругата му и кучето му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com