Кейт и Уилям показаха сина си на света

6825
Кейт и Уилям показаха сина си на света

Принц Уилям и херцогиня Кейт, излязоха от лондонската болница "Сейнт Мери" със сина си на ръце. Те поздравиха чакащите пред входа на лечебното заведение представителите на медии от цял свят.

Кейт помаха на журналистите и заяви, че това е „специален момент” за всеки родител, предаде Би Би Си. Уилям от своя страна коментира, че двамата със съпругата му „все още работят върху името” на сина им.

Кралското бебе "храни" британската икономика с 372 милиона долара

Истерията около кралското бебе носи и печалба за поданиците на Елизабет II. 372 милиона долара - толкова приходи очаква британската ико...

"Той има добри бели дробове, това е сигурно", каза Уилям, очевидно намеквайки за гласовитостта на новороденото, докато Кейт заяви, че двамата със съпруга й са много развълнувани от появата на първото им дете, което е трети в линията наследник на британския престол.

По-рано до медиите бе разпространено официално съобщение, според което височайшите родители ще напуснат болницата още тази вечер, като „херцогът, херцогинята и техният син ще се настанят в двореца Кенсингтън”.

Показването на Кейт и Уилям, носещи сина си на ръце, се случи непосредствено след като бабите и дядовците на новороденото го посетиха в "Сейнт Мери", където Кейт роди преди ден.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com