Лондон губи милиарди заради Олимпиадата

5922
Лондон губи милиарди заради Олимпиадата

Олимпиадата това лято може да струва на Великобритания милиарди, предупреждават високопоставени представители на британската туристическата индустрия.

Незаетите хотелски стаи, резервирани без необходимост за гостите на организаторите на Олимпиадата, ще се окажат ключов фактор за спада в туризма, който ще струва на Великобритания милиарди това лято. За това предупреждават високопоставени представители на туристическата индустрия, пише вестник “Индипендънт”.

Бекъм иска капитанската лента за олимпийските игри

Дейвид Бекъм иска да бъде капитан на отбора на Великобритания на футболния турнир на летните олимпийски игри през 2012 година. Бекъм в...

Организационният комитет на Игрите в Лондон през 2012 г., „Логос”, разкри вчера, че е надценил с около четвърт броя на нужните стаи за официални гости, медии и спонсори. Отказани са 120 000 от общо 600 000 запазени нощувки за спортното събитие.

Големият брой резервации на стаи по време на ранната подготовка за Игрите доведе до повишаване на цените в британската столица и принуди много обикновени туристи да се откажат от посещение това лято.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com