Медведев е готов да оглави "Единна Русия"

4224
Медведев е готов да оглави "Единна Русия"
Той смята, че при неговото управление като президент гражданските свободи в Русия са претърпели сериозно развитие

Президентът на Русия Дмитрий Медведев в интервю за пет руски телевизионни канала изрази готовност да оглави управляващата партия „Единна Русия” на мястото на новоизбрания държавен глава Владимир Путин, а също така и да стане член на партията, в случай, че бъде избран за неин председател, предаде РИА Новости.

„Ако постъпи предложение да оглавя партията, а действащият председател обяви такива планове, аз няма да се откажа от него. Също така смятам, че всеки ръководител на партия трябва да членува в нея”, допълни Медведев.

Путин предложи Медведев начело на Единна Русия

Руският министър-председател и бъдещ президент Владимир Путин предложи Дмитрий Медведев за председател на управляващата партия Единна...

Той също така заяви, че реформата в руското министерство на вътрешните работи се намира в начален стадий, а по отделните правонарушители не може да се съди за състоянието на законността в страната като цяло, предаде Интерфакс.

„Намираме се едва в началото на пътя, а реформата на МВР не е проста задача”, подчерта Медведев. Според него „не може да се съди за общото ниво на законността и спазването на реда по действията на отделни мерзавци”.

Медведев смята, че при неговото управление като президент гражданските свободи в Русия са претърпели сериозно развитие. „Смятам, че наистина сме постигнали напредък по плана за развитието на гражданските свободи”, каза той.

Руският държавен глава се върна на въпроса за протестите в страната преди няколко месеца.

Путин е спечелил повече от Медведев през 2011 г.

Премиерът на Русия Владимир Путин е имал по-високи доходи през 2011 година от президента Дмитрий Медведев, предаде ИТАР-ТАСС. Съгласно...

„Нека попитаме хората, които излизаха по площадите, дали са свободни или не. Не е важно кого подкрепят те. Смятам, че повече от тях ще кажат, че са свободни, защото протестират, имат своя позиция”, каза Медведев.

 

Редактор: Десислава Ушатова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com