Мишел Обама ревнива до полуда

5704
Мишел Обама ревнива до полуда

Мишел Обама е необичайно ревнива и няма никакво доверие в съпруга си Барак Обама. Разкритието прави американският автор Едуард Клайн в книгата си "Аматьорът", откъси от която бяха поместени във в. "Ню Йорк пост", предаде Стандарт Нюз.

Според Клайн обсебващото поведение на госпожа Обама е честа тема на разговори на служителите в Белия дом. Мишел искала жените в близкото обкръжение на съпруга й да бъдат наблюдавани и често се появявала изненадващо в кабинета му, за да провери какво прави той.

Първата дама не била съгласна с близките отношения на съпруга й с шоукралицата Опра Уинфри. Мишел изтъква, че не обича пълни хора, като по този начин обяснява своята неприязън към Опра. Според самата Опра обаче причината за това се крие в характера на  първата дама.

"Тя е много ревнива. При това повече от обичайното", твърди Опра в книгата на Клайн, посветена на мандата на първия чернокож президент на САЩ. "След дългогодишен брак повечето хора си имат доверие и не следят половинките си. Мишел изобщо няма доверие на съпруга си и иска да знае какво прави той във всеки един момент", продължава Опра.

Мишел Обама не възнамерява да се кандидатира за президент

Първата дама на САЩ Мишел Обама не възнамерява в бъдеще да се кандидатира за президент. „Абсолютно не”, каза тя, отговаряйк...

Мишел Обама е дала да се разбере, че иска да държи всичко под око, като иска информация за всички жени, които контактуват със съпруга й. Вероятно заради забежките на Джон Кенеди Мишел се опасява, че съпругът й ще тръгне по неговия път, пише авторът Едуард Клайн. Той твърди, че е озаглавил книгата си "Аматьорът" заради изказване на Бил Клинтън, който след победата на Обама е казал, че новият президент е аматьор и прекалено некомпетентен, за да се справи със задълженията си.

Редактор: Сияна Любомирова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com