Откриха мъртва сестрата, издала състоянието на бременната Кейт

14209
Откриха мъртва сестрата, издала състоянието на бременната Кейт

Медицинската сестра, която беше измамена да разкрие състоянието на бременната херцогиня Катрин в частна лондонска болница, е била открита мъртва. Това съобщава британският "Дейли мирър".

Тялото й е било намерено тази сутрин на адрес, намиращ се в близост до болницата "Крал Едуард VII", където работела. Веднага са били изпратени две линейки, но парамедиците не били в състояние да я спасят, предаде БЛИЦ. По случая е започнало разследване, като най-вероятната версия е самоубийство.

Най-очакваното бебе

Спокойна и приятна вечер в началото на седмицата. Във въздуха все по-често започва да се усеща "коледният дух", а в такова време човек...

Припомняме, че двама водещи от австралийско радио получиха информация за състоянието на съпругата на британския принц Уилям, като се обадиха по телефона в лондонската болница, където тя беше настанена.

Те успели да измъкнат информацията от медицинската сестра, представяйки се за кралица Елизабет Втора и принц Чарлз. Ръководството на лечебното заведение изрази дълбокото си разочарование от инцидента и подчерта, че то много държи на спазването на правото на конфиденциалност на неговите пациенти. Болницата обеща да ревизира процедурите си в областта на телефонните обаждания.

Херцогиня Катрин беше приета в клиниката в понеделник заради тежка форма на гадене, която засяга някои жени, особено в първите три месеца от бременността. В четвъртък херцогинята беше изписана в много по-добро състояние.

Редактор: Десислава Симова

Радио измъкнало новини за бременната Кейт чрез измама

Преди броени часове стана ясно, че британският принц Уилям и съпругата му Катрин очакват своята първородна рожба, а медиите вече започн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com