Най-очакваното бебе

10545
Най-очакваното бебе

Спокойна и приятна вечер в началото на седмицата. Във въздуха все по-често започва да се усеща "коледният дух", а в такова време човек няма никакво друго желание освен да се излегне блажено пред телевизора и да се "потопи" в топлината на домашния уют. Изведнъж обаче тази спокойна идилия е прекъсната от най-очакваната новина от цялото британско общество, а и от части от целия свят – херцогинята на Кеймбридж, чаровната Кейт Мидълтън, е бременна с първото си дете.

Съпругата на принц Уилям, която се радва на по-голяма популярност от цялото кралско семейство взети заедно, е в началните месеци на своята бременност, но е решила да сподели радостната новина със своите поданици, като по този начин допринесе за празничното настроение във Великобритания. Дори и обаче херцогинята на Кеймбридж да беше решила да запази щастливата новина в тайна, това едва ли щеше да се получи, тъй като от няколко месеци насам медиите на Острова са буквално "обсебени" от темата за кралски наследник. Едва ли във Великобритания минава и ден, без някой таблоид да публикува снимка на усмихнатата Кейт и огромен надпис: "Бременна ли е херцогинята?".

Радио измъкнало новини за бременната Кейт чрез измама

Преди броени часове стана ясно, че британският принц Уилям и съпругата му Катрин очакват своята първородна рожба, а медиите вече започн...

Напрежението около младото кралско семейство допълнително се засилваше и от високите очаквания на британското общество. Почти всяка седмица някое издание на "сериозната преса" на Острова публикуваше статистически данни, в които се твърдеше, че обществото вече е готово да посрещне новия кралски наследник. След като в продължение на повече от година Великобритания е в центъра на медийното внимание, първо с грандиозната сватба на Уилям и Кейт, а след това с диамантения юбилей на кралицата и провеждането на Олимпиадата, обществото имаше нужда от още едно щастливо събитие, което да насочи вниманието към Острова. А какво по-хубаво от това, че "любимците на народа", Уилям и Кейт, ще стават родители?

Прочете още за бременността на Кейт в нашия женски сайт iWoman.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес