Строс-Кан изпъден от жена си

5463
Строс-Кан изпъден от жена си

Френската журналистка Ан Синклер изхвърлила съпруга си, бившия управляващ директор на МВФ Доминик Строс-Кан, известен със слабостта си към представителките на нежния пол, от дома им в Париж преди един месец, съобщава Ройтерс, цитирана от БГНЕС.

Синклер застана до съпруга си, когато той беше обвинен в опит за изнасилване, но явно търпението й вече се е изчерпало. "Той се чувства много зле. Много е тъжен", разкри познат на Строс-Кан, чиито президентски амбиции бяха пресечени от обвинението в сексуално нападение срещу камериерка в хотел в Манхатън миналата година.

След арестуването му, 63-годишната Синклер се притече на помощ на съпруга си и дори плати гаранцията му от 1 милион долара. Тя беше неотлъчно до него и по време на съдебните заседания.

Обвиненията в крайна сметка бяха свалени заради ненадеждността на твърденията на камериерката. Последваха обвинения, че Строс-Кан е опитал да изнасили френска писателка, довели до разследване срещу него за възможни връзки с мрежа за проститутки.

Синклер продължи кариерата си на журналистка, като стана главен редактор на френското издание на в. "Хъфингтън Поуст". "Той е предимно у дома сам, а Ан е навън, вършейки работата си. Той е отритнат от всички", казва неговият познат.

Родената в Ню Йорк Синклер, чието семейство притежава състояние за над 100 милиона долара, се омъжи за Строс-Кан преди 20 години, след като се влюбила в него по време на интервю.

Редактор: Сияна Любомирова

Строс-Кан говорел за жените като за "материал"

Бившият директор на Международния валутен фонд Доминик Строс-Кан опровергал обвиненията, че ползвал услугите на проститутки, но призна,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com