Заляха Меркел с бира

7787
Заляха Меркел с бира

Германският канцлер Ангела Меркел беше неприятно изненадана, след като сервитьор изсипа без да иска пет чаши бира върху гърба й, предаде БГНЕС.

Аматьорско видео показва как сервитьорът Мартин Д. сервира чаша бира на Ангела Меркел, когато тя сяда на масата, след което останалите чаши в подноса му се изсипват върху гърба й.

Меркел надава лек писък, след като бирата се излива върху нея, а чашите се разбиват на пода, но бързо си връща хладнокръвието и игнорира инцидента по впечатляващ начин.

"Една колежка трябваше да й поднесе бирата. Но тя беше толкова нервна, че ме помоли да го направя вместо нея. Бях блъснат отзад и се опитах да хвана бирите, но беше твърде късно. Извиках "Мамка му!" наистина високо. Но тя се обърна, усмихна ми се и въпреки че беше мокра, се качи на ораторската трибуна малко след това", разказа злополучният сервитьор пред германския в. "Билд".

От британското издание "Дейли мейл" излязоха със закачливо заглавие, в което се изразява съмнение дали злополучният сервитьор случайно не е грък.

Лагерфелд дава модни съвети на Ангела Меркел

Дизайнерът Карл Лагерфелд съветва германската канцлерка Ангела Меркел да носи по-добре скроени панталони и сака с шемизети. Като цяло ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com