Феликс Магат: Един от титулярните защитници на Германия няма ляв крак

9381
Феликс Магат: Един от титулярните защитници на Германия няма ляв крак
Снимка: Getty Images/Guliver

Мениджърът на Фулъм Феликс Магат е на мнение, че защитникът на Германия Бенедикт Хьоведес е най-слабият футболист на Бундестима.

Магат е запознат с качествата на национала отлично, защото беше негов треньор в Шалке от 2009 до 2011 година. Хьоведес е централен защитник, но на мондиала в Бразилия играе като ляв бек.

Пеле: Наказанието на Суарес е справедливо

Кралят на футбола Пеле подкрепи санкцията, която ФИФА наложи на уругвайския нападател Луис Суарес. Играчът ухапа по рамото Джорджо Киел...

"Слабото звено на нашата игра си остава Бенедикт Хьоведес в лявата зона на защитата. От него няма как да получим импулси в атака, той няма ляв крак като футболист" - заяви Магат пред вестник "Хамбургер Абендблат".

"В елиминационните мачове срещу сериозни противници ще имаме проблеми в тази зона, защото няма да имаме опции в нападение."


"Ако не на осминафиналите, проблемът може да се появи срещу евентуалния ни съперник на четвъртфиналите - Франция. Това би било първото ни сериозно препятствие."

Байерн взима национал на Коста Рика

Вратарят на Коста Рика Кейлор Навас е следен от Байерн, съобщава „АS“. Немският шампион проявява интерес към стража и споре...

"Решението на Льов да заложи на четиримата централни защитници и в последния ни мач в груповата фаза показва неговата стратегия на световното първенство."

"Льов очевидно иска този състав да се обиграе и футболистите да свикнат един с друг, за да може играта на отбора да се подобрява в хода на турнира" - завърши Магат.

 

 

Йоаким Льов: Никой не може да спре Мюлер

Селекционерът на Германия Йоаким Льов предупреди съперниците на Бундестима, че нападателят Томас Мюлер е навлязъл в перфектна форма. Сп...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com