Маркос: Жулио Сезар трябва да пази на Мондиала

3499
Маркос: Жулио Сезар трябва да пази на Мондиала
Снимка: Getty Images / Guliver

Вратарят на Бразилия през последното световно първенство, спечелено от "Селесао" - през 2002 г. - Маркос, е на мнение, че опитът на титулярния страж Жулио Сезар е от жизненоважно значение при избора, който селекционерът трябва да направи при определянето на състава за предстоящата Световна купа.

Играчът на Куинс Парк Рейнджърс в момента е под наем в Торонто и не може да се похвали с постоянни изяви този сезон, което предполага, че Луис Фелипе Сколари трябва да търси друг вариант за този пост.

Оскар: Длъжен съм да се пазя здрав за Мондиала

Клубът е важен, но по-важен е националният отбор. На това мнение вече са всички играчи, чиито отбори това лято ще мерят сили на световн...

"Мисля, че Жулио заслужава да носи фланелката на Бразилия в този турнир. Смятам, че е справедливо той да е първи избор на треньора. Сколари има много вратари на разположение и е жалко, че няма да бъде избран един "добър вратар", коментира Маркос пред бразилски репортери.

"Имаме Джеферсон, а трети избор може да бъде Виктор, или Фабио, или Касио, или Фернандо Прас или Диего Кавалиери", разсъждава шампионът и заключава: "Някои много добри вратари ще бъдат оставени извън състава. Очевидно е, че някои ще бъдат разочаровани, но не можеш да вземеш всички добри вратари, които имаме в Бразилия".

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com