Прогноза: Еквадор - Франция

8334
Прогноза: Еквадор - Франция

Еквадор и Франция излизат в мач, който е от огромно значение за латиноамериканците. Това е така, защото единствено чудо би застрашило класирането на "петлите" за 1/8 финал, както и първото им място в група "Е".

Ситуацията при Еквадор е съвсем различна, тъй като излизането им от групата не зависи само от тях. По същото време ще се играе и срещата Хондурас - Швейцария, като при евентуална победа на "Кръстоносците", латиноамериканците трябва да победят поне със същата голова разлика Франция.

Прогноза: Нигерия - Аржентина

Аржентина вече се класира за 1/8 финал в Бразилия. Лео Меси и компания победиха дебютанта на Световни първенства Босна и Херцеговина с ...

Усложненото положение на Еквадор и нуждата им от попадения със сигурност са добре дошли за намиращото се в убийствена форма френско нападание, водено от Карим Бензема. Малко отбори в света в момента са по-добри от Франция в контраатаките.

За любителите на залозите ще е полезна информацията, че Франция постига доста добри резултати срещу отбори от Латинска Америка. В последните си 6 мача, "петлите" нямат загуба, като в пет от тези срещи дори не са допуснали гол! Еквадор от своя страна е допуснал поне по едно попадение в последните си седем мача.

Макар и селекционерът на Франция Дидие Дешан да даде шанс на някои от резервите, потенциалът на отбора му е огромен и според нас Бензема и компания ще постигнат лесна победа.

Срещата Еквадор - Франция е с начален час 19:00 българско време

Прогноза: Хондурас - Швейцария

Швейцария започна успешно своето участие на Световното в Бразилия в група "E", като победи по късметлийски начин в последната минута Ек...

Прогноза: Еквадор - Франция 2.

За любителите на високи коефициенти препоръчваме залог над 3.5 гола в мача.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Прогноза: Германия - Аржентина
Прогноза: Германия - Аржентина

Време е за големия финал. Аржентина влиза в мача без да е допуснала гол в директните елиминации. Днес обаче предизвикателството е по-различно....