Просинечки: Мексико няма да падне от Бразилия, ако не изникне някой Нишимура

7479
Просинечки: Мексико няма да падне от Бразилия, ако не изникне някой Нишимура

Бившият полузащитник в хърватския национален отбор Роберт Просинечки е убеден, че Мексико в никакъв случай няма да загуби от Бразилия, ако покаже същата игра като в мача с Камерун. И, естествено, ако не изникне някой нов Юичи Нишимура. Както е известно, "сомбрерата" биха с 1:0 Камерун в първия си мач в група "А" на Мондиала в Страната на кафето. Селесао пък спечели с 3:1 срещу Хърватия в мача на откриването, след като японският съдия Юичи Нишимура отсъди скандална дузпа, която възмути цял свят, и пречупи селекцията на Нико Ковач.

"Камерун разполага с фантастични играчи. Като индивидуалности са изключителни. Всеки от тях играе в голям европейски клуб, коментира съперниците на хърватите в група "А" Роберт Просинечки. - Те са силни, отлично подготвени физически, но не са отбор. Не са сработени и единни на терена. Мексиканците са дребни, слаби, но летят като самолети по игрището. Едни такива бързоноги са, много живи и супер уверени във възможностите си. Нито за секунда не ги видях да спрат да се движат по терена. Даже и когато съдиите им отмениха два гола! Знаех, че Мексико има много добър отбор. Но не предполагах, че чак толкова. Ако така играят и срещу Бразилия, със сигурност няма да загубят този мач! Ако, разбира се, не се намеси някой Нишимура".

Лоша новина за Хърватия

Плеймейкърът на Хърватия Лука Модрич може да пропусне изключително важните мачове на тима на  срещу Камерун и Мексико от Световнот...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com