Травмата на Компани не е сериозна, излиза срещу Русия

6075
Травмата на Компани не е сериозна, излиза срещу Русия

Защитникът на Белгия Венсан Компани, който получи травма в крака по време на мача с Алжир от началния кръг в група Н, отново тренира наравно с останалите си съотборници. По-рано днес беше съобщено, че бранителят на Манчестър Сити най-вероятно няма да бъде на разположение на селекционера Марк Вилмотс.

"В последните два дни наистина Компани тренираше отделно под наблюдението на нашия физиотерапевт. От утре обаче ще влезе в общата група и на пълни обороти, макар и днес също да поигра в двустранния мач. Нашият медицински щаб прави всичко възможно, за да го подготви за игра срещу Русия, каза още наставникът на "червените дяволи".

"В нашата група са събрани великолепни отбори, макар и да не са големите световни марки. За руският отбор мога да кажа, че опитът им е впечатляващ. Ще играем за победа срещу Русия, за да си гарантираме класирането във втората фаза, добави треньорът. Белгия води в група Н на Световното първенство с 3 точки след успеха над Алжир, докато Русия и Република Корея поделиха по една точка след 1:1.

28-годишният Компани играе за страната от 17-годишна възраст, а до момента е навъртял 61 мача. По всичко изглежда, че той ще бъде на разположение и за мача на легендарния стадион Маракана на 22-и юни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com