Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа
Реклама

Да се изчисти парламентът от тези, които не знаят къде са

Да се изчисти парламентът от тези, които не знаят къде са
акад. Николай Денков

Новини от Actualno.com

Новинарският сайт Actualno.com е една от най-влиятелните медии в национален мащаб, която участва активно във формирането на дневния ред, служи за надежден източник на информация и допринася за изграждането на гражданско общество.

Actualno.com е независима медия, която вече над 20 години цели да прави качествена журналистика с медийна етика, лично отношение и отговорност.

Основни категории новини

В Actualno.com необходимата информация с най-актуалното от деня може дабъде намерена в няколко основни категории и рубрики със значима и важна селекция на материалите.

• България – последни новини, коментари и всичко най-важно, което вълнува българското общество. Всеки ден с ново предизвикателство за коментиране с най-интересните цитати на български личности.

• Свят – най-интересното, което се случва по света в последните часове и минути. Целта на сайта е да обхване възможно най-голям обем от важна информация, без да пропуска основните акценти в огромния новинарски поток.

• Наука – любопитни факти и открития в областта на науката, които имат фундаментално значение за развитието на света, в областта на медицината, астрономията, технологиите за любознателните

• Култура – категорията, в която се публикуват всички важни културни събития, нови книги, филми и интересни новости в областта на културата

• Лайфстайл – любопитното, забавното, случките от ежедневието, животът на звездите, полезни съвети, рецепти и още много интересни статии

• Спорт – резултати, обзори и всичко важно от спорта, което се случва по света и у нас.

Мисия

Actualno.com има амбицията да се развива със своите потребители и да се превърне в неотменна част от живота им и стратегически избор на независима, обективна и позитивно влияеща медия, като поставя на фокус значимите в човешки и обществен план новини.

Адаптивност и бързодействие

Actualno.com е изграден по съвременен начин върху платформа, осигуряваща бързодействие и безотказен достъп. Дизайнът е адаптивен, което позволява сайтът да бъде достъпен през компютър, лаптоп, таблет и телефон и еднакво добре визуализиран на всеки екран. Сайтът е интиутивен и в него лесно могат да се открият правилните акценти на правилните места.

Новините днес