Чудо - телевизиите спряха за малко да търсят маймуни

10891
Чудо - телевизиите спряха за малко да търсят маймуни
Снимка: Thinkstock Images

По-хубава, по-добра, по-здрава, по-щастлива – това са само част от пожеланията, които се изсипват с торби на Нова година.

И поне в началото на 2016-та година мога смело да погледна с лек оптимизъм – големите телевизии не пуснаха сутрешни блокове в неделя, 3 януари! Направо невероятно – някои дори се сетиха да дадат филми с животни. Такива, които гледаш с усмивка и денят ти започва положително. Такива усмивки, които извират от места като ТОВА!

Данък уЙкенд

На практика данъчните служители няма да могат при проверка да преценят дали използваш служебна вещ за лични нужди. Това стана ясно от о...

Имаме нужда! Имаме нужда да видим, че животът е и хубав. Прекаленият светец и Богу не е драг, но това важи във всяка посока. Лошото е навсякъде около нас и трябва да си даваме сметка за него, но ако само то ни залива, ще забравим какво е хубаво. Затова и когато "големите телевизии" спират за малко облъчването, трябва да се отбелязва. Защото от утре ... лелей, малей!

Тази година е годината на Огнената маймуна. Не разбирам много от хороскопи и звезди – нашият „разбирач” днес не работи, но моето лично пожелание към всички е да се занимаваме с по-малко маймуни, че навсякъде се въдят. И дано маймуните не си помислят, че им е година за безконтролно размножаване.

Автор: Ивайло Ачев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com