X
 
 

Пет тайни конспирации за Слави Трифонов

22728 25
Пет тайни конспирации за Слави Трифонов
Снимка: Screenshot
Конспирациите за Слави Трифонов винаги са се радвали на различни бодове с бели конци, но откакто показа политически амбиции по фейсбук стените се съшиха пъстри конспиративни гоблени. След като стана ясно например, че съдът отказа да регистрира "Няма такава държава" заради символите на знамето и Трифонов смени името на "Има такъв народ", плъзна забележителна теория. Тя гласи, че водещият всъщност от самото начало е знаел тая работа и умишлено предложил такова име и лого, за да изглежда, че му правят постоянно спънки, пък после нарочно да вдигне гордо глава и да се тупа в гърдите как всички му пречат, но въпреки това лошо ги чака. Тази теория е страшно забавна най-вече заради това, че тя едновременно убедително защитава собствената си очевидност и едновременно никой например не я обяви още в началото, когато Трифонов правеше опити да регистрира партията. Че можеше още есента конспиративните потоци да се отприщят, но ни един не каза навремето - спокойно, прави се на луд, за да му откажат, той си знае работата. Все още, и завинаги ще е така, чакаме конспирация, която да не се е появила постфактум. Затова, ще преварим всички възможни вариации и още тук ще предложим няколко скрити хода на Трифонов. 

1. Слави Трифонов е новият водещ на шоуто по бТВ

Забуленият в мъгла образ на новия водещ на вечерното шоу по бТВ, от който лъха мистерия по градските билбордове, стана ясен -Николаос Цитиридис. Но нещата не са чак толкова прости - нима наистина никой не разбира, че такъв човек все пак не съществува? Слави Трифонов е провел серия от пластични процедури, за да се превърне в Николаос Цитиридис, докато през това време самият Годжи реално е поел ролята на Слави Трифонов, провеждайки серия от пластични операции, за да заприлича на Слави Трифонов. Но кой тогава е в ролята на Годжи? Това е Иво Сиромахов. Който е Гъмзата. Който е Крисия. А самата тя, понеже е най-близо до възрастта на Цитиридис, е самият Николаос Цитиридис. Питайте Антон Хекимян.  

2. Слави Трифонов се е договорил с Бoйко Борисов

Сложно е, но ще разберете. Както помним, Слави Трифонов направи доста слабо интервю с Бoйко Борисов, от което олекна. Но олекна, защото са се разбрали с Бoйко Борисов той да се превърне в политическа сила, която да стане коалиционен партньор, понеже Борисов винаги има проблем с хората от коалицията - я обърканият Реформаторски блок, я ненормалните патриоти. Така че Трифонов ще критикува ГЕРБ, знаейки, че само така може да натрупа вот, но този вот е изчислен така, че да няма как да е достатъчно голям, за да измести ГЕРБ. По този начин партията му ще се нареди точно след ГЕРБ, което ще породи съюз между двете и най-сетне ще заздрави завинаги ГЕРБ във властта, която с правилния коалиционен партньор няма да има мърдане. 

3. Всичко, което прави, е за да го върне тъпкано на 5-6 танцьорки

За онези, които стръвно следят тази тематика, нека уточня: всичко, кoeто знам за връзките на Слави Трифонов, съм научил против волята си. Но запознати източници твърдят, че онези пет-шест танцьорки - може да прочетете в едносрични сайтове как водещият тъжи заради тях, а те се женят за други полуслучайни мъже през това време, незаинтересовани от голямата слава на бившия си - та онези пет-шест танцьорки са основната причина Трифонов да влезе в политиката. Неговата най-голяма цел е да прокара закон, който със сложни юридически процедури да направи така, че те да се върнат при него и той най-сетне да намери мир и да се спаси от разочарованията си, а когато пее, да не пее през сълзи на концертите. 

4. Участието му в политиката е заради клип за нова песен

Кадрите от влизането в Народното събрание по случай референдума, протестите на самия Трифонов пред парламента преди време, снимките от учредяването на партията му: всичко това има за цел да послужи за кадри за нова песен. 

5. Зад всичко стои Доган

Не че не стои зад много неща и дори по личните самопризнания за разпределянето на ресурса в държавата, но има нещо много весело в това как въпросното изречение винаги се казва като едно-единствено и след него махваш за чао и си тръгваш. Я да видим как ще изглежда.

Зад всичко стои Доган. 

Не е прилично един текст да не завърши след това изречение. Затова - край. 

 

Автор: Райко Байчев

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 15 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Колкото и да го плюят и осмиват, всеки българин, който не е доволен от сегашната "демокрация" и от политиците ни ще гласува с протестен вот! Партията на Слави няма да "оправи" държавата - тя само ще накаже сегашните крадливи мафиотски партии, изхвърляйки ги от властта!
 • Анонимен 15.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  И пръдльо ще бъде сменен с дрисльо?!
  : 2 !
 • Анонимен 15.2 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  До вси4ки парламентарно представени партии . СПОМНЕТЕ СИ КОЛКО НЕДОВОЛНИ БЪЛГАРИ ГЛАСУВАХА НА РЕФЕРЕНДУМА НА СЛАВИ И.....ТРЕПЕРЕТЕ !Защото сте непоправими и НЕНАЯДЕНИ !
  : 0 !
 • Анонимен 14 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Няма лоша реклама. Щом много се говори, значи е някой. Ако искате тази карикатура да изчезне, спрете да му обръщате внимание, спрете да говорите за него. След месец ще е лош, но вече спомен. Случайно, имайки IPTV в чужбина, сърфирайки по каналите попаднах на неговия нов проект. Не искам да коментирам, защото съм убеден, че вече не никой.
 • Анонимен 13 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Партията му "Има такъв народ" да не е минала към енергото ,защото ИТН е номер на точката на свързване към мрежата.Представям си как привържениците му скандират ИТъНъ.
 • Марги Драганова 12 Марги Драганова преди 1 месец Профил на трол?
  Много моля, въобще не обръщайте внимание на трола отгоре, който ми открадна името! Това същество дори няма достойнство да си сложи поне една снимка, за разлика от мен!..........А Слави Трифонов си е резервен изход, ако нещо се обърка и стане голям провал с ГЕРБ. Слави няма никаква визия за бъдещето, проектите му засягат частични проблеми, но не засягат промяна на системата. А ако тя не бъде смене виж още ›› на - все тая. И въобще,... някой да е чувал Слави да казва как си представя една бъдеща България?
 • Анонимен 11 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Байчев, "Зад всичко стои Доган." и довърши, а зад долния, продажен фес стой КГБ, полуистините не дават ясна картина, бъди мъж и довършвай започнатото.
 • Октомври 10 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  СПОРЕД Другарят Октомври цялото actualno com.и 90% от форума СА УЧАСТНИЦИ В ЗАГОВОР СРЕЩУ НАРОДА И БЪЛГАРИЯ. Другите 10% се проверяват. Другарят Октомври СЕ НУЖДАЕ ОТ ЦЯЛАТА ВЛАСТ ЗА ДА РАЗКРИЕ ВСИЧКИ ЗАГОВОРИ СРЕЩУ НАРОДА И БЪЛГАРИЯ И ДА НАКАЖЕ ЗАМЕСЕНИТЕ.. Другарят Октомври е СТРОГ , НО СПРАВЕДЛИВ И ПРИ 1 ВЪЗМОЖНОСТ НЯМА ДА ОСТАВИ НИТО ЕДИН ВРАГ ИЛИ НЕГОВ/А СЪУЧАСТНИК НЕ НАКАЗАН.
 • Октомври 9 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  КАК ДА СЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА ? АМИ СЪС СЪБИТИЯ АНАЛОГИЧНИ НА тези от 9.09. И С Р. ЯРОСТ ДА СЕ.... ВСИЧКИ ЗЛОСТНИ ВРАГОВЕ НА НАРОДА И ТЕХНИ СЪУЧАСТНИЦИ. ЗАЩОТО тук една Антисоциалистическа подлога /академиците/ пише за Геноцида извършен И ПРОДЪЛЖАВАЩ от тази ХУНТА.Ама в полза на другата Основна Групировка на тази ХУНТА. КРАЖБИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ СА ИМ СА НАЙ НЕЗНАЧИТЕЛНОТО. ТОВА СА ПРЕСТЪПНИЦИ , виж още ›› РУШИТЕЛИ , г*ДОВЕ. НО , ПО ГОЛЕМИ г*ДОВЕ СА ТЕХНИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ ИЛИ 80% ОТ този форум и цялото actualno com.
 • Октомври 9.1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  АЙДЕЕ ПЪРВИЯТ ЗАМЕСЕН ВЕЧЕ МИ СЕ ОБИЖжда. Сега ще цитирам какво Е Казал Другарят Сталин. Цитирам по памет. / НЯМА НИЩО ПО ХУБАВО ОТ ТОВА ДА ОТМЪСТИШ НА ВРАГА И ПОСЛЕ ДА СИ ЛЕГНЕШ СПОКОЕН И ДА ЗАСПИШ.ЕТО ТОВА Е ПОЗИЦИЯ
  : 8 !
 • Македонецъ 9.2 Македонецъ преди 1 месец Профил на трол?
  Ела я да те приспим и повеке нема се събудиш!
  : 1 !
 • Анонимен 8 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  И аз имам един въпрос. Партия "Има такъв народ" ще има ли лицез да продава мартеници в централния подлез? Иначе рискуваме да затрием още един "бизнесмен", при това "началник на партия".
 • Октомври 8.1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Абе то има такъв народ ама този слави е друг народ. То всъщност не са народ , а папл*ч и е обявил ВОЙНА на този народ за който този слави се опитва да се представи. И всъщност народа на слави е единственият народ който Другарят Октомври с Р.ЯРОСТ иска направо да го унищожи или най малкото дълбоко да го репресира. Обаче този народ на слави има много съучастници. те също се налага жестоко да бъдат р виж още ›› епресирани.
  : 11 !
 • Октомври 8.2 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Е , как този слави трифонов да не е верен на Хунтата. Ами това са и камен воденичаров , онзи ид*т зуека , август попов. Същите г*ДОВЕ Дегенератите и предателите на Н.Р.Б ги пуснаха в ефир да ОБЛЪЧВАТ И ЗОМБИРАТ. После този слави през 1997 по времето на Дегенерата Член на Бкп иван костов получи сериозна преднина. Явно от всичките кукувци точно този слави се е оказал НАЙ ВЕРЕН НА ТАЗИ Хунта или Наро виж още ›› да на слави.
  : 12 !
 • Октомври 8.3 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Ама той борисов мисля , че през 2010 си го каза в прав текст. слави искаше 50% влияние в герб. Разбира се борисов не е точно от тези дето ще дели влияние и го резнал. Или МУ Е КАЗАЛ. слави ти сега не си ми нужен. НО ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ и ЩЕ ТЕ ПУСНА. Е , ДОШЛО Е ВРЕМЕТО СЕГА В Наши дни.
  : 10 !
 • Ехо 7 Ехо преди 1 месец Профил на трол?
  Тъпо е, когато нямаш аргументи, да плюеш по личността! Нагледахме се на писания като тия по-долу! Но, има ли някой друг дори да е загатнал, че има визия и потенциал да се изправи срещу некадърниците, които са окупирали властта от 30 години и унищожават България! Така, че чиновници и далавераджии, търсете си почтена работа, до като е време!
 • Октомври 7.1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Абе ехо което не е вярно от мен ? Аз съм и 5.1. Та аз го знам този от 1990 или 1989 . Та как аз тогава ученик ще го знам този от Плевен , аз бях тогава в София моят роден град ? И как точно този ще се изправи срещу тези ВРАГОВЕ НА НАРОДА дето изреждаш като от 30 ГОДИНИ ИМ Е НА ТРАПЕЗИТЕ ? Е. ехо НЕЩО как ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТОВА ? аМИ НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ с този слави.
  : 11 !
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Мойе ли и яз да кая? До коги ше ни занимавати с тоа тюфлек?
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  До кат си плаща...
  : 1 !
Нагоре