Стил "Фейс Бойко" - пиар за идиоти

11021
Стил "Фейс Бойко" - пиар за идиоти

"Преди минути преминах границата с Гърция и се срещнах както с българските полицаи и митничари, така и с гръцките полицаи, митничари и фермери. Казах им, че това, което правят, е пълно безобразие и до този момент България винаги, на всички срещи на високо ниво, е подкрепяла своите гръцки приятели и съседи. Но, ако не си решат проблемите в най-скоро време, категорично им заявих, че лично ще предприема много сериозни стъпки. Явно, че дипломацията не помага. Надявам се, че този път ще ме разберат правилно". Това заяви премиерът Бойко Борисов в събота сутринта (27 февруари).

Коментар на редактора

Съвсем скоро Apple могат да са терористи по закон в България

Всеки, за когото има данни, че осъществява или финансира терористична дейност, може да влезе в списък, одобряван от правителството. Тов...

Понеже се учим от светлината на нашите очи и настоящ министър-председател на България решихме да следваме примера – да коментираме ден-два по-късно при свършен факт. Защото точно това направи Борисов – безплатен пиар при свършена работа.

Още на 26 февруари гръцките фермери се съгласиха да вдигнат блокадата, след пореден кръг разговори с гръцкия премиер Алексис Ципрас. Те обявиха, че остават в стачна готовност и доста голяма част от тях си вдигнаха чукалата още преди събота сутринта (27 февруари).

Борисов, обаче, е ловък пиар борец. Използва това, че масата "матр’ял" трудно чете, да не говорим за чужди медии – примерно гръцки и с гръмовен глас си приписа заслугите. Успя дори да стигне докато още имаше трактори до границата, за да се снима на подходящ фон. Съвсем скоро, след някое събитие, ще го чуем как се дуе и с това, след събрания милиард повече от контрабандата – или два бяха. Нищо, че се получи както става между по-малко кученце и голям пес – когато песът реши да си тръгне, малкото пале излиза изпод колата, където се е криело досега и триумфално джафка подире му, демек успяло е да го прогони и да спечели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com