Волене, "Четвърти километър" е към Пловдив

5375
Волене, "Четвърти километър" е към Пловдив
Снимка: БГНЕС

В деня, в който новото правителство на България трябва да бъде официално гласувано, демонстранти на "Атака" тръгнаха на протест срещу парламента "срещу новата, безпринципна коалиция. Заради това Народното събрание прекъсна работа.

Коментар на редактора

Заради "Атака" парламентът обяви почивка

Протестите на демонстранти от "Атака" накараха председателя на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева да обяви почивка от 15 минути. Ис...

Сега "Атака" се сети да протестира, но като беше избран Делян Пеевски трябваше да се пази парламент. Сега работата била безпринципна и задкулисна, но като Волен Сидеров беше златен пръст, значи не беше. Дойде ред чак да се оплакват от полицейско насилие - сигурно защото хвърлят яйца и тръгват да влизат в Народното събрание. Когато ДАНСwithme загради белия автобус, беше вандалщина. Сега е "справедлив протест".

Отдавна България не е държава - ако беше, тъжната картинка пред Народното събрание въобще нямаше да бъде нарисувана. А циркаджиите от "Атака" да не забравят, че хората помнят. Помнят как Волен Сидеров обикаляше по нощите в София, след като повечето хора от истинския протест през миналата година се прибираха и тормозеше обикновени хора, защото беше заобиколен от трима-четирима питекантропи, които трябваше да блъскат и бият, включително колегите от Канал 3 и Димитър Патарински. Фалшив си, Сидеров, фалшивата брошка на Кремъл. Като не ти харесва този парламент, хващай пътя за Думата в Москва.

п.п. Да видим тролчетата на "Атака" колко бързо ще цъфнат в коментарите под материала - да не си изпочупят краченцата от бързане да хванат поне Wi-Fi.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com