Кое е подходящото цвете за подарък според зодията?

2043

В астрологията съществува закон на съответствието. Всяка зодия е свързана с човешкото съществуване чрез символиката си и вибрациите на своята управляваща планета. Зодиите може да имат връзки с цветове, камъни и цветя. Цветята отговарят на типа вибрация, от която всеки има най-голяма нужда.

Овен. Неговото цвете е слънчогледът, защото символизира гордост. Състезателната натура на Овена и силният му характер може да бъдат укротени, ако му подарите красив декоративен слънчоглед. Това ще направи духа му по-благороден и спокоен.

Телец. Цветето на Телеца е лилията, която символизира духовна чистота. За да поддържа спокойствие и доброта в сърцето си, е добре Телецът да държи ваза с лилии в една от стаите на своя дом. Ще му е полезен такъв букет, защото ще му донесе повече търпение.

Близнаци. Цветето на Близнаците е маргаритката, защото символизира невинност. Емоционалният начин на живот и резките промени в темперамента, нагласите и мненията на Близнаците може да бъдат контролирани с добрите енергии на това просто цвете, което внася спокойствие и умереност.

Как зодиакалните знаци сами разрушават връзката си?

Рак. Гергината (далията) е цветето на Рака, защото е свързана с хармонията. Загрижеността и предаността към семейството на Рака се успокояват със спокойните вибрации на далията. След като му поднесете една далия, е добре Ракът да я постави във ваза на любимото си място в къщата.

Лъв. Неговото цвете е теменужка и символизира скромност. Не, не, че Лъвът е скромен – а точно обратното, както е добре известно: желанието да бъде в центъра на вниманието и да му се възхищават е част от неговия начин на живот. Гордостта му блика отвсякъде. За да бъде контролирано това, букетче теменужки са много подходящи.

Дева. Цветето на Девата е лилия и е пълно с благодат. Резервирани и реалистични, Девите винаги се стремят към съвършенство и желаят да помагат. Лилията ще внесе повече изящество и лекота в дома им.

Везни. Орхидеята е цветето на Везните. Съвършенството и симетрията са основните аспекти в техния хармоничен живот. Поддържайте връзките си с Везната, като й поднесете това цвете, което тя/той да сложи в красива ваза в дома си.

Какъв е цветът на всяка зодията?

Скорпион. Неговото цвете е астрата, защото успокоява мислите. Сантименталният и чувствителен инстинкт на Скорпионите им позволява да разгадават какво крият хората – като този анализ при тях се извършва в постоянен режим. Подарете на Скорпиона букет астри, за да се отпусне.

Стрелец. Цветето му е мушкато и е свързано с меланхолията и тъгата. Напрегнатият, висок дух е един от аспектите на личността на Стрелеца. Но това му състояние го държи в постоянно напрежение. За да обуздаете настроението му, подарете му саксия с мушкато, за да я сложи някъде на слънчево място в дома си.

Козирог. Неговото цвете е хризантемата и е свързано със страстта. Рационални и сериозни до крайност, Козирозите се тревожат за всичко. Те са дисциплинирани и действат благоразумно. Затова ще обвият ежедневието си в положителните веяния, излъчвани от хризантемите.

Водолей. Цветето му е жасмин и се свързва с красотата. Любимото занимание на Водолея е да опровергава здравия разум. Но, все пак, това не винаги е най-доброто поведение. Той ще подобри навиците си, ако му подарите жасмин, за да го сложи в специална ваза на специално място в дома си.

Риби. Тяхното цвете е розата, защото означава любов. Рибите са емоционални и интуитивни, понякога стават лесна плячка на собствената си неувереност. Облекчете настроението им на несигурност, като им подарите красива червена роза – вечният символ на любовта.

Хармонизиране на средата. Флоралната енергия винаги внася частица от природата в дома. Важното е да уловите усещанията и енергията, които излъчват цветята. Те са повече от предмет на декорация, като внасят живот, оптимизъм и радост във всяка среда!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

3 места в дома ви, които задължително...
Какво да подарим за Новата 2023...
Пълнолунието на 8 декември ще...
Кои зодии ще генерират гениални...
Зодиите, за които декември ще...
Кои са слабите места на всяка...
Декември 2022 г. обещава късмет...
Ето какво винаги е изписано за...
5 знака, че е време да смените работата...
Дневен хороскоп за 3 декември...
Как да забравя бившия?
Само хитрите домакини знаят как...

Последни новини