Започва ремонт на 20 км от пътя Асеновград - Поповица

19276
Започва ремонт на 20 км от пътя Асеновград - Поповица
Снимка: Actualno.com

Около 20 километра от пътя между Асеновград и Поповица ще бъдат ремонтирани, съобщава кореспондентът на Actualno.com в града.

Стартът на този ремонт бе дългоочакван от жителите на асеновградски регион. Началото на ремонтните дейности предстои да бъде поставено до края на настоящия месец, посочиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“.

Десетки деца от Асеновград закриха лятото със семеен пикник

Десетки деца и родители посетиха Градския парк в Асеновград, за да присъстват на семейния пикник. Той бе организиран по повод приключва...

Очаква се, ако метеорологичните условия позволят, ремонтът на пътя Асеновград – Поповица завърши до два месеца, около средата на ноември. Предвидено е на 20-километровия участък да бъде извършено студено рециклиране на пътната настилка, попълване на банкети, почистване на земни окопи, както и подмяна на пътни принадлежности. А именно: хоризонтална маркировка, знаци и други.

Ремонтът на пътя ще се осъществи изцяло със средства от бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура“ по програмата за текущ ремонт и поддържане, уточниха от там.

Планираните за осъществяването му средства, са в размер на около 6,7 милиона лева. Изпълнител ще бъде „Пътно поддържане област Пазарджик и област Пловдив“, с което дружество Агенцията „Пътна инфраструктура“ е сключила договор за текущ ремонт и поддържане.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com