Музика за всички на един клик разстояние

4172
Музика за всички на един клик разстояние
Снимка: iStock/Gulliver

На 15 май 1993 г. генералната асамблея на ООН учредява Международния ден на семейството и така светът официално поставя значението на семейната връзка като ключов фактор за развитието на обществата. Отношенията родители-деца винаги са свързани с доверие, приятелство и подлежат на постоянно укрепване. Особено в днешните глобални предизвикателства, пред които сме изправени всички. А какъв по-хубав начин да станете верен другар на детето си от това заедно да се забавлявате? Варианти за това - колкото искаш! А ние имаме добро предложение в тази посока, свързано с другия голям приятел на човека - музиката.

Представете си какво щяхме да правим без нея, стоейки си вкъщи? Показваш на детето как да полива правилно цветята, ритате топка в двора, учите за синус и косинус (и ти не си ги спомняш, нали?!)  - всичко това минава по-забавно и ползотворно с любими песни за фон, на които заедно дори припявате.

Музиката изпълва дома със спомени и създава нови такива. И е чудесно, че можем да ти помогнем със страхотно предложение от TIDAL и VIVACOM, за да отбележиш Международния ден на семейството. Със своята музика. И вкъщи. Близо един до друг.

Сега музикалната стрийминг платформа TIDAL ни дава възможност да се забавляваме с до шест акаунта в семейните планове. Така, от една страна, всички вкъщи ще имаме достъп до милиони песни и уникално съдържание, а от друга - всеки акаунт си е самостоятелен. Това отваря потенциала ти да се наслаждаваш на неотразимите балади на Beyoncé, а в съседната стая малчуганите да подсачат по леглото с хитовете на Calvin Harris.

За да е пълно веселието и в същото време за всекиго да има по нещо, мобилният оператор VIVACOM се е погрижил също да си прекарате добре с музиката у дома. Потребителите на някои от плановете Smart и i-Traffic, които си имат безплатен абонамент за TIDAL, могат да доставят музиката на свои роднини. И то само срещу 5 лв. на месец. Какъв по-хубав изненадващ подарък за петима твои близки от това да им подариш достъп до 60 милиона песни с високо качество, без паузи за реклами и ексклузивно съдържание и концерти на живо? Ей така, без конкретен повод! Или пък съвсем конкретно да отбележите чудесния международен празник.

#ОставамВкъщи, но не спирам да се забавлявам

В нашия екип си направихме вътрешно допитване. Така и така всеки си е вкъщи, беше редно да се чуем и да сверим часовниците: кой-как я к...

Убедени сме, че весела къща изглежда като примера, който една наша приятелка в редакцията ни даде. На първия етаж дъщеря ѝ слуша "Umbrellа" на Rihanna, 17-годишният Митко рита топка с оградата и рапира с JAY-Z на слушалки. Съпругът ѝ е на барбекюто и си е пуснал "Ледено момиче" на D2 (не знаем дали не е намек към жена му?!) от яките домашни плейлисти на VIVACOM и TIDAL. За капак сестра ѝ е дошла на гости и се е хванала да разхожда кучето на моравата, но повече си припява "Brown skin girl" на Beyoncé. А синът ѝ пък уж слуша приказка, качен на дворния барбарон. И всичко това, докато въпросната ми дружка Анелия се опитва да работи под звуците на нещо успокояващо. Да речем, Ludovico Einaudi.

Но така е, когато има музика за всички и всички са заедно чрез музиката. Отвлякохме се и за малко да забравим отново да те подсетим, че можеш да си добавиш семейната опция на TIDAL към своя абонаментен VIVACOM план, в който стрийминг услугата е включена, само за 5 лева на месец. Съвсем бързо и лесно е.

Всъщност истински се надяваме, че Международният ден на семейството ще е време за най-близките ти хора и в компанията на любимата музика. Слушайте на воля, но както се казва, нека някой да вземе да избърше тези прозорци най-сетне!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com