Бербатов: Аз не съм човекът, който ще оправи ЦСКА

16352
Бербатов: Аз не съм човекът, който ще оправи ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Монако Димитър Бербатов днес дойде на стадион "Българска армия", за да награди победителите в детския турнир "Данониада". След като зарадва децата, като се снима многократно с тях, Бербатов уважи медиите, като сподели пред тях какво мисли за състоянието в бившия си клуб ЦСКА.

Нападателят не беше особено словоохотлив, като нито потвърди, нито отрече, че е купил пакет акции на "червените". На въпрос кога ще помогне във финансирането на клуба, Бербатов отговори:

Официално: Бербатов подписа нов договор с Монако

Димитър Бербатов ще играе в Монако и през следващия сезон, след като подписа едногодишно удължаване на договора, съобщиха от френския к...

"Аз да не съм Бил Гейтс, това е работа на много хора. Аз не съм човекът с магическите пръчки, та да оправям ЦСКА. В момента други неща са ми на главата, когато те приключат, може да започна нещо друго. Нямам близки връзки с хората от ЦСКА, разберете хора. Щом са взели клуба, трябва да се оправят."

"А иначе може и да съм си купил акции много преди това, но няма да казвам нищо. Това са си мои неща. В момента съм действащ футболист и други мисли са ми на главата. Лошото е, че трябва да се дава пример. Половин България е "червена" и ако си истински цесекар, отиваш и го правиш, не трябва да чакаш примери. За последно ви казвам, не съм говорил с Александър Томов, той не ме е търсил", сподели Бербатов.

Той сподели няколко думи и относно новия си контракт с Монако. Благоевградчанинът преподписа с "монегаските" точно преди последния им мач за изминалия сезон.

"Както разбрахте, преподписах за още една година с Монако. Всичко си дойде на мястото", сподели още Бербо.

Димитър Бербатов с нов треньор в Монако

По всяка вероятност Димитър Бербатов ще има нов треньор в Монако. Португалецът Леонардо Жардим е почти със сигурност ще застане начело ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ