Черно море търси конкурент на Китанов

6540
Черно море търси конкурент на Китанов

Черно море ще привлече още един вратар, който да е конкурент на национала Георги Китанов, съобщи новият треньор Сашо Станков. Той уточни, че новият страж ще е от България.

В момента на "Тича" разполагат с 19-годишните Китанов и Християн Христов, който дебютира за моряците в последния мач в Разград от изминалото първенство.

Черно море има нов треньор

Черно море има нов треньор и това е Александър Станков. 49-годишният специалист си тръгна от Локомотив (Пловдив) след края на сезона. Н...

"Спокоен съм за вратарския пост. Китанов се утвърди в състава през последните две години, стигна и до националния. За Христов получих информация и пред него има голяма перспектива. Нужен ни е обаче и един опитен страж", каза Станков.

Според него варненци разполагат с достатъчно време, за да привлекат 4-5 нови попълнения на постовете на напусналите играчи.

"Не мисля, че закъсняваме със селекцията, защото през юни винаги има много свободни футболисти и изборът е голям. Възможно е дори да стане така, че някои ще се молят да дойдат при нас", обяви наставникът на моряците.

Александър Станков събира отбора за първа тренировка на 12 юни. Шест дни по-късно тимът ще отпътува за Банско, където ще проведе и по-голямата част от лятната подготовка.

Бергонси приключи с Черно море

Еденилсон Бергонси окончателно отряза Черно море, пише "Меридиан мач". Варненци бяха предложили нов контракт на бразилеца, но неговият ...

След 10-ия ден моряците ще бъдат пуснати в двудневна почивка, а след това лагерът в зимния курорт продължава. За първото занимание ще бъдат повикани петима юноши от тима до 19 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ