Георги Петков: Не трябваше да играя срещу Левски в мача за титлата

16844
Георги Петков: Не трябваше да играя срещу Левски в мача за титлата
Снимка: БГНЕС

"Няма на кого да съм обиден. Аз каквото е трябвало, съм направил за тези 10 години. То си пише там с буквите", коментира вратарят на Славия Георги Петков след равенството с Левски.

Петков бе посрещнат на нож от публиката на "сините" и на много пъти бе освиркван. Освен това той стана жертва на брутален фаул от страна на Владимир Гаджев през първото полувреме, за който играчът на Левски видя само жълт картон. След края на мача Петков побърза да напусне тичешком терена и да се прибере в съблекалнята.

"За жалост не можахме да победим. Искахме го, но не ни стигна шанс. Доколкото разбрах и първият им гол е бил от засада. Мисля, че днес играхме добре, задържахме топката, просто не ни достигна късмет, за да победим", каза той след двубоя.

"Не мога да коментирам думите на Тодор Батков, той е собственик на Левски. Няма на кого да съм обиден. Аз каквото е трябвало, съм направил за тези 10 години. То си пише там с буквите. Аз нямам проблеми с никой. Неприятно е това, което стана миналата година, че не станаха шампиони. На мен също ми беше болно, но аз нямам никаква вина. Ако можех да върна времето назад, може би нямаше да играя в онзи мач", допълни Петков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ