Лудогорец набеляза впечатлил Юнайтед хаитянин

16111
Лудогорец набеляза впечатлил Юнайтед хаитянин

Лудогорец продължава усилено да работи по лятната селекция. След като през април „зелените" си осигуриха услугите на бразилеца Вандерсон, сега в полезрението им е попаднал и футболист от Румъния. Става въпрос за полузащитника на Петролул (Плоещ) Сони Мустивар, съобщава "Тема спорт".

24-годишният халф е национал на Хаити и е част от третия в северната ни съседка от лятото на 2012 година. През този сезон халфът е изиграл 24 мача и е вкарал едно попадение.

Владислав Стоянов: Изтощени сме, но ще стиснем зъби

Стражът на националния отбор Владислав Стоянов сподели, че той и неговите съотборници са изключително изморени заради наситения сезон н...

Според медиите отвъд Дунава скаути на Лудогорец на няколко пъти са наблюдавали изявите му, като дори Стойчо Стоев вече е дал зелена светлина за трансфера.

В кариерата си полузащитникът, който има нюх към атаката, е играл още във френските Бастия и Орлеан. Мустивар обаче не е успял да се утвърди в нито един от двата отбора.

Любопитно е, че хаитянинът разполага с френски паспорт и е записал няколко мача за формацията до 20 години на Франция. Още по-интересен факт за играча е, че преди 5 години, докато е част от Бастия, Манчестър Юнайтед праща скаути да следят изявите му.

Сред вариантите пред Лудогорец за подсилване на средната линия е и вторият капитан на Левски Владимир Гаджев. Шансовете обаче той да акостира в Разград за момента са под 50 процента, тъй като приоритет за играча е чужбина. Освен него в списъка на зелените е попаднал и 28-годишният бразилец Луис Карлос от Спортинг (Брага).

Стойчо Стоев: Целта пред Лудогорец са групите на Шампионската лига

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев обяви, че целта пред разградчани за новия сезон е влизане в групите на Шампионската лига. Стоев до...

В същото време стана ясно, че клубът се е отказал от привличането на крилото от Холандия Джоуди Лукоки. Една от причините за пропадането на сделката е силното представяне на Дани Абало в последния месец както и високите финансови изисквания на футболиста.

Дошлият от Флуминензе преди седмица Мишел да Силва Мораес пък ще продължи пробите си. Нападателят най-вероятно ще започне подготовка с тима на 16 юни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ