Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Официално: Левски се раздели с "един по-специален играч"

11 юни 2024, 17:46 часа • 2655 прочитания

Левски официално се раздели с мароканския си нападател Билал Бари. От столичния гранд поканиха своите привърженици да изпратят атакуващия състезател "така, както заслужават големите". Събитието е насрочено за събота, 15 юни, от 11:00 часа в клубния магазин.

"Той преживя истински кошмар, но не свали нито за миг усмивката от лицето си"

"Левскари, един по-специален играч си тръгва от 'Герена'! В последните месеци той преживя истински кошмар, но не свали нито за миг усмивката от лицето си. Той е от футболистите, за които е сигурно едно – винаги дава всичко от себе си и дори малко повече! Той бе верен и остана в клуба, когато бе най-мрачно и тежко. Той е 1, 2, 3… Билал Бари!", съобщават "сините" в социалните мрежи.

ОЩЕ: Грандове от Полша, Чехия и Белгия в надпревара за звезда на Левски

ВАР-ът на Actualno

"Герена" остава дом за Билал Бари

"С изявите и любовта си към Левски той запази своето място в историята на клуба. Той ще поеме по нов път, но нека всички заедно му покажем, че 'Герена' остава негов дом. Можете да си кажете 'Довиждане' с Бари със снимка и автограф в 11:00 часа в събота, 15-и юни, в официалния магазин на клуба. Нека го изпратим така, както заслужават големите и както го правят големите!", завършва публикацията на Левски.

Столичани привлякоха Билал Бари от Монтана. Нападателят страда неколкократно от контузии, което значително повлия на представянето му със "синята" фланелка. Той обаче играеше сърцато и именно това го превърна в любимец на Сектор Б. В същото време се появиха информации, че Андриан Краев може да се събере с Роналдо в Русия (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес