Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Грандове от Полша, Чехия и Белгия в надпревара за звезда на Левски

11 юни 2024, 17:00 часа • 4180 прочитания

Бразилският нападател на Левски Рикардиньо предизвика огромен интерес в последните дни. След като "сините" обявиха, че биха се разделили с Рикардиньо при една добра оферта, редица грандове от Полша, Чехия, Белгия и Русия се огледаха в качествата на тарана.

Небивал интерес от чужбина към Рикардиньо

Още миналата зима от Виктория Пилзен проявиха интерес към играча и сега отново правят опит за трансфер към Чехия. Но както през зимата, така и сега от отбора не искат да платят желаната от Левски сума за бразилеца. На "Герена" оцениха нападателя на 1 милион евро и не биха приели нищо по-малко.

Рикардиньо

Няколко отбора в спор за голмайстора на "сините"

Руският Урал е един от другите отбори, който се прицели в "синия" голмайстор. През изминалия сезон обаче отборът изпадна от елита на страната и малко вероятно би отделил такава сума за услугите на Рикардиньо. Самият той пък предпочита да играе за отбор, който има шанс за добри класирания в Европа и възможността да продължи кариерата си в Русия не му допада.

Към наддаването за бразилския нападател се включи и белгийският Стандарт Лиеж, като по време на дербито на Левски с ЦСКА представител на белгийците е бил в ложите на националния стадион, за да се запознае лично с качествата на 23-годишния Рикардиньо.

Рикардиньо

Виктория Пилзен е фаворит за подписа на Рикардиньо

Днес стана ясно, че и клубове от Полша са се свързали с агента на Рикардиньо - Филипе Бентанкур. Той е в страната, за да се срещне с представители на отборите от Екстракласата. Към момента основен фаворит за подписа на бразилеца остава Виктория Пилзен, като ръководството на Левски води преговори относно цената му, твърди "Тема Спорт".

ОЩЕ: Зачеркнатият суперталант на Левски премина в елитен френски клуб

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес