Венци Стефанов: Мениджър провали трансфера на Велков във Фулъм

9033
Венци Стефанов: Мениджър провали трансфера на Велков във Фулъм
Снимка: Getty Images/Guliver

Стефан Велков няма а играе в английския Фулъм. Въпреки че новината за подписа на младока бе потвърдена от президента на Славия Венци Стефанов и половин дузина английски медии, се оказа, че сделка няма да има.

Какво точно се е случило? Ден, след като излезе информацията, че защитникът е на прага на трансфер в лондонския клуб, италианският мениджър Улисе Савини направил всичко възможно сделката да пропадне. Това разкри пред „Меридиан Мач“ босът на "белите".

Официално: Славия подписа с бивш футболист на ЦСКА и Лудогорец

Бразилецът Мишел Платини от шампиона Лудогорец е поредното ново попълнение в лятната селекция на Славия. 30-годишният нападател подписа...

"Всичко беше наред и Велков се бе разбрал с Фулъм. Той отиде на "Крейвън Котидж" по личното настояване на Феликс Магат . Тогава обаче се намеси въпросният Савини", разкрива Стефанов.

"Оказа се, че Велков има договор с него отпреди 3 или 4 години, който още не е изтекъл. Като разбрах за какъв човек става въпрос, веднага казах на Стефан да се връща“, призна шефът на най-стария столичен клуб.

Въпросният Савини е доста скандална личност. Той е бил във война с президента на Лацио Клаудио Лотито заради играчите Диакате и Каванда.

"Трансфер няма да има. Искам младите български футболисти да разберат, че не е редно да подписват договори с разни мениджъри, преди да навършат 18 години. Това е една голяма тяхна грешка", завърши той.

Футболист на Славия премина във Фулъм

Младежкият национал Стефан Велков официално е играч на Фулъм. Новината разкри пред „Меридиан Мач" президентът на Славия Венцеслав...

Велков вече е на лагера на Славия в Словения. Има голяма вероятност той да играе за България на Евро’14 до 19 г., което започва на 19 юли в Унгария.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ