Без вода в ж.к. "Стрелбище"

4439
Без вода в ж.к. "Стрелбище"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружество. Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Червена роза”, жк „Стрелбище”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Червена роза”, от ул. „Нишава” до ул. „Златна врата”; по ул. „Златна врата”, от ул. „Червена роза” до ул. „Котленски проход”; по ул. „Котленски проход”, от ул. „Нишава” до ул. „Траянова врата”; по бул. „Гоце Делчев”, от ул. „Червена роза” до ул. „Орехова гора”; Районът между ул. „Червена роза”, бул. „Гоце Делчев”, бул. „България” и ул. „Нишава”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нишава” и ул. „Червена роза”.

Без вода в центъра на София

Днес ще бъде спряно водоподаването в част от центъра на София, в село Яна и в Бухово, съобщават от "Софийска вода".Във връзка с подмяна...

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и канал по ул. „Едисон”, ул. „Николай Коперник”, ул. „Елисавета Багряна”, жк „Гео Милев”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Едисон”, от ул. „Трудолюбие” до ул. „Елисавета Багряна”, ул. „Чар”, ул. „Л.В.Бетховен”; по ул. „Елисавета Багряна”, от ул. „Едисон” до ул. „Манастирска”; по ул. „Манастирска”, от ул. „Елисавета Багряна” до ул. „Николай Коперник”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул.”Николай Коперник” ъгъла с ул. „Манастирска”.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. Във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Витоша” и ул. „Уилям Гладстон”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по бул. „Витоша”, между ул. „Генерал Парчевич” и ул. „Солунска”; по ул. „Уилям Гладстон”, между ул. „Ангел Кънчев” и ул. „Цар Самуил”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Витоша”, ъгъла с ул. „Уилям Гладстон”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Без вода в кв. "Гео Милев"

„Софийска вода” временно ще прекъсне днес водоснабдяването в част от жк. „Гео Милев”, съобщиха от пресцентъра н...

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон  0700 12121.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com