БСП се дразни от оценките на ЕС за ГЕРБ

4737
БСП се дразни от оценките на ЕС за ГЕРБ

Положителните оценки за прозрачното усвояване на еврофондовете, които правителството на ГЕРБ получи в последните няколко дни от високопоставени европейски политици, са раздразнили много БСП.

Във вторник еврокомисарят по регионалната политика Йоханес Хан заяви, че за България е особено важно да не загуби темпа на усвояване на евросредствата, постигнат от правителството на ГЕРБ. Явно думите на комисаря Хан са ядосали хората на Сергей Станишев, след като всеки ден измислят нови и нови лъжи за опасност от загуба на европейски средства.

Станишев: ГЕРБ се крият зад личности като Станка Златева

Обръщането на ГЕРБ към признати имена като това на Станка Златева показва, че от партията ще се постараят максимално да скрият на втори...

Когато от БСП говорят какво можело да загуби България от европейските фондове, ние от ГЕРБ винаги ще припомняме какво успяхме да спасим от това, което беше загубено от Тройната коалиция. С много усилия правителството на ГЕРБ успя да спаси и да довърши проекти като магистрала Люлин, Тракия, Дунав мост 2, метрото и много други, въпреки провала на Сергей Станишев и хората му. Нека не забравяме също, че заради корупционните схеми по модела „батко и братко" Брюксел спря европейските фондове на правителството на БСП, ДПС и НДСВ.

Отдавна сме свикнали с оплюването на България пред Европа и света, което е запазена марка на БСП. Затова от ГЕРБ призоваваме опонентите си, когато България получава похвали от Брюксел и световните лидери, да преглъщаме теснопартийния егоизъм.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com