Спират временно водата на части от столицата

5063
Спират временно водата на части от столицата

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от компанията.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Орехова гора” кв. „Стрелбище”, се налага спиране на водоподаването от 10:00-22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Орехова гора”, ул. „Нишава”, ул. „Бадемова гора”, бул. „Гоце Делчев”.

Свикват референдум за "Софийска вода"

Референдум ще реши съдбата на концесията със "Софийска вода", пише Новинар. 60 000 столичани се подписаха в подкрепа на референдума,...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на бул. „Гоце Делчев” и ул. „Орехова гора”
На 20 ноември 2012 г. (вторник) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени пред Военна болница.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

ВАС: Софиянци, нямате право да обжалвате цената на водата

Върховният административен съд (ВАС) определи като недопустими жалби на представители на ВМРО срещу увеличението на цената на водата в ...

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Редактор: Евгения Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com