X
 
 

България е сред най-желаните страни за покупка на имот от руснаци

3955 8
photo of България е сред най-желаните страни за покупка на имот от руснаци
Снимка: iStock/Guliver
През първото полугодие на 2019 г. най-популярните страни за покупки на недвижими имоти сред жителите на Москва са България, Испания, Турция, Италия и САЩ, съобщават от аналитичния център Prian.ru, цитирани от агенция РБК.

Финландия е най-популярната дестинация за гражданите на Санкт Петербург, следвана от Испания и Турция. Следващи по популярност са България и Италия, посочват експертите.

Изследване: Все повече руснаци продават купени в България имоти

Засилва се тенденцията чужденци да продават купените си в България имоти - на българи. Особено активни продавачи са руски граждани. Бъл...

През първото шестмесечие на 2019 г. жителите на Казан са купили най-много имоти в Турция. На второ място при тях е Испания, а на трето – САЩ. Също така жителите на столицата на Татарстан са купували недвижима собственост в България и Чехия.

Сред жителите на Новосибирск на първо място е България, на второ Турция, а на трето – Испания. Жителите на Сибир придобиват имоти още в САЩ и Германия, които са съответно на четвърто и пето място, отчитат експертите.

Най-популярен сред жителите на Владивосток е Тайланд. Имотите в България, Турция, САЩ и Испания също се ползват с висока популярност в града от Далечния изток.

През есента на 2018 г. анализаторите са регистрирали ръст с един път и половина на интереса към курортни имоти. Съобщава се, че в тази сфера сред руснаците най-предпочитани са обектите във Франция и Италия.

400 000 руснаци имат имоти в България

Над 400 000 руснаци вече имат и своя „втори дом" в България. Русия е основен стратегически партньор на България в сферата на ту...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  1.1, поляците наричат рушняците БЕЛИТЕ ЦИГАНИ и са прави - от рушняк по-голям циганин няма
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  украинците ги наричат северните диваци
  : 1 !
 • бял циганин-северен дивак 4.2 бял циганин-северен дивак преди 1 месец Профил на трол?
  до 4 и 4.1....А ни ви наричаме ДЕБИЛИ!!!!
  : 7 !
 • ciklop50 4.3 ciklop50 преди 1 месец Профил на трол?
  4. и 4.1 Тъп, по-тъп, най-тъп, Циклоп . (Циклоп е единица мярка за тъпотия) ! Дядката Циклоп - психара .
  : 2 !
 • Георги Илиев Митев 3 Георги Илиев Митев преди 1 месец Профил на трол?
  ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА САМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  ВЪН ВСИЧКИ РУШНЯЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ МАМА ИМ ДЕБА ФАШИСКА ИМПЕРЕЛИСКА ДЕБА
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Не е въпрос на желание, а на заповеди и данъчни облекчения от Путин! Москва готви на България кримски сценарий, а правителство и пРезидент помагат това да се случи! Господ да убие тези безродници!
 • Що е то ДЕБИЛИЗЪМ и има ли той почва у нас?! 1.1 Що е то ДЕБИЛИЗЪМ и има ли той почва у нас?! преди 1 месец Профил на трол?
  По добре руснаци,отколкото афганистанци,пакистанци,сирийци,турци и други такива ЦИГАНИ!!!!
  : 10 !
missing image
Отиде си проф. Юлиан Вучков

На 83 годишна възраст във военна болница почина професор Юлиан Вучков. Това съобщи на профила си във Facebook журналистът Мартин Карбовски. "Бог...

missing image
Независима ли е България днес?

Колко лицемерно звучи да говорим за независима България днес. Напълно лишено от реално съдържание. Питам се няколко нeща: Колко независими...