Как най-лесно да изберем подходящия корпоративен подарък?

1913
Как най-лесно да изберем подходящия корпоративен подарък?
Снимка: ИЕЦ

Как изглежда подходящият корпоративен подарък и изобщо съществува ли такъв? Този въпрос все по-често си задават HR-и и собственици на фирми, особено когато наближат празници, фирмени партита, тиймбилдинги, бизнес срещи с партньори и други събития от подобен тип. Може би за никого не е приятно да види срещу себе си не особено ентусиазирана реакция на своя служител, колега или партньор, когато, подавайки му брандираната фирмена торбичка, той открие вътре поредния сувенир, който ще хваща прах върху бюрото му през следващите няколко месеца. Няма нужда от повече главоблъсканица. Решенията вече са измислени. С тях ще могат да се запознаят посетителите на международното изложение за печат и реклама COPIS, което ще отвори врати от 25 до27 септември в Интер Експо Център.

И тази година единственото професионално бизнес изложение за сектора в България продължава тенденцията си на непрекъснат растеж, като ще се разгърне на площ от 8000 кв. м и ще се състои в зали 2,3 и 4 на Интер Експо Център.

Креативността започва от опаковката

Скучните подаръци отдавна не са на мода. С това вече се съгласихме и затова сме единодушни – важна е формата, под която ще бъдат поднесени, защото опаковката създава първоначалното настроение. По време на COPIS 2019 хартиени торбички с възможност за брандиране с различни визии за специални поводи (Коледа и Нова година например) ще предложи една от водещите печатници у нас. Сред любопитните идеи ще бъде и подаръчен комплект от Вивати в уникална кутия от 5 части, която грабва вниманието със специално проектираните легла за всеки елемент, създаващи стилен вид. Персонализирането на подаръци също може да бъде много лично послание, което да впечатли получателите им. Гравирането на елементи придобива все по-голяма популярност. Способностите си в тази област ще демонстрират от ДЕВЛАЗЕР, като ще покажат и лазерните си машини, които режат и гравират с голяма прецизност, позволявайки изработването на фини детайли.

Технологиите винаги са правилен избор

Варианти за подаръци на COPIS няма да липсват, но няма да крием, че технологичните „джаджи“ са може би сред най-предпочитаните. Wireless зарядно за телефон например позволява бързо зареждане, без да е необходимо да се използва кабел, и би паснало отлично на някого, който обича пътуванията. Друго практично устройство, което също може да се окаже подарък-мечта е Flexi Holder, представляващ универсална поставка за телефон, която може да бъде използвана и като стойка. Лепилото, използвано за закрепване на поставката към телефона, е много здраво и, което е по-важно, не оставя никакви следи или петна по повърхността му.

Класиката винаги е на мода

Интер Експо Център - лицето на събитийната индустрия в България с големи промени

Разрушително парти даде началото на мащабен ремонт, който ще преобрази основните конгресни зали на Интер Експо Център Началото на внуш...

Когато говорим за фирмени подаръци, няма как да не обърнем внимание и на класиката, а именно различните луксозни пишещи средства, които впечатляват не само с външния си вид, но и със своята практичност.  Английски стил и качество, в спираща погледа подаръчна кутия, ще открият посетителите на COPIS под бранда Platignum. Писалките и химикалите Diplomat са друг подходящ корпоративен подарък или фирмена реклама. Те изпъкват със своя класически дизайн, немско качество и луксозна опаковка. Създадени с бижутерска прецизност и изящество от масивно сребро проба 925, посетителите на изложението няма как да пропуснат да разгледат и немските сребърни пишещи средства Waldmann. Tефтерите Lasta, произведени в западната ни съседка Сърбия, пък успешно защитават твърдението, че ретро дизайнът никога не излиза от мода.

Когато не знаеш какво да подариш, заложи на шоколад

Колкото и странно да звучи, най-прекият  път до намирането на правилния фирмен подарък може да бъде сладък. А какво по-приятно от това да подариш няколко блокчета шоколад и то под формата на звезди по специална рецепта на Słodkie Upominki. Разбира се, съществува възможността да попаднеш на човек, който е на хранителен режим, но кой не би нарушил диетата си по време на празниците?

След толкова идеи рекламните отдели на повечето фирми може спокойно да си отдъхнат, като заградят датите от 25 до 27 септември в календара си. Изненадите на COPIS обаче не се изчерпват с гореизброеното. Международният B2B форум за осми път ще стане притегателен център за специалистите от сектора на печатните и рекламните комуникации. Непрекъснато разширяващата се чуждестранната партньорска мрежа на събитието предполага по-голям потенциал както от национални, така и от международни контакти, особено от Балканите, Централна и Западна Европа. Повече за това какво предстои може да научите на: www.copi-s.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Край няма: Нов завой в една от поръчките за високоскоростни влакове с пари от Плана за възстановяване

Огромна част от българите живеят в панелки от соца

Силно начало на годината за жилищния пазар в София

Смениха ръководството на "Булгаргаз"

ОББ: Услугите – главен мотор на икономиката

Основателят на Telegram: Натискът на Кремъл ме принуди да напусна Русия

На комисия: Отложиха либерализацията на електроенергийния пазар за домакинствата

Почти два милиона туристи са били в България през зимния сезон

Байдън иска да утрои митата за стомана и алуминий от Китай

Фалитите в България: Данните за първото тримесечие на 2024 година

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика