Нищо не се губи: 4 метода за съхранение в къщата

2656
Нищо не се губи: 4 метода за съхранение в къщата

Организирането на вътрешно съхранение, без да се жертва свободно пространство, може да бъде трудно. Експертите предложиха четири оптимални начина за съхранение на нещата в зависимост от характера и начина на живот на членовете на семейството.

За тези, които винаги бързат

За тези, които живеят с натоварено темпо, затвореното секционно съхранение може да е подходящо. В апартамента на тези, които винаги бързат, трябва да има стелажи с кутии, всяка от които е присвоена от определена категория предмети. В този случай можете да поставите нещата там в движение и да не губите ценно време за пълно разгъване. Освен това, не забравяйте да допълвате кухненски шкафове и съблекални с различни кутии и пликове. Голямото хранилище, разделено на малки фрагменти, ви позволява бързо да възстановите реда, както и да намерите всичко необходимо.

Грешките при съхранение на млякото, които допускаме и могат да го развалят

За тези, които обичат комфорта

За тези, за които комфортът се изчерпва с обикновени, но красиви битови дреболии, а почистването е приятна рутина, подходящо е отвореното съхранение под всякаква форма. Фенове на рафтове със стъклени буркани за насипни продукти, парапети над плотове, можете спокойно да добавите тези елементи към вашия интериор. В този случай можете да поставите отворен стелаж в хола или да окачите рафтове, върху които да подредите книги, рамки за снимки и свещи. За спалнята е подходяща подова закачалка, а за коридора - багажник или куки за връхни дрехи.

За тези, които предпочитат минимализма

За тези, които могат да се отпуснат при вида на прости форми, минималистичен дизайн и изчистени линии, затвореното и незабележимо място за съхранение е подходящо. Например, високи шкафове в цвета на стените, които ще се слеят с тях. Точно за тях е кухненския комплект със скрити фитинги, без декор. В този случай трябва да избягвате куки за дрехи, съхранение с отворени рафтове и различни предмети на маси и первази. Колкото по-обемна е системата за съхранение, толкова по-кратка ще бъде общата картина. За да получите максимален ефект, човек не бива да се страхува да отдели жизнено пространство за него, пише сп. "Идеи за вашия дом".

5 често срещани грешки при съхранение на дрехите

За тези, които складират

Тези, които обичат да съхраняват кисели краставички у дома след летния сезон, които купуват домакински стоки на едро, не трябва да бързат да се отърват от всичко, което не се използва често. В този случай е необходимо да се използва максимално цялото пространство на апартамента, стаята или килера, включително вертикалните повърхности. Като пример - рафтове на балкона или в килера. Те могат да бъдат разделени на рафтове с различна височина. Кухненският комплект се препоръчва да бъде такъв, чиято височина достига до тавана. Шкаф над пералнята, куки за окачване на велосипед на стената в коридора, рафтове и шкафове над вратите са подходящи за този вид съхранение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Как най-лесно да почистим готварска печка?

Пране на обувки в пералня - за кои може и за кои не

5 лайфхака бързо да съберете парчетата от счупен стъклен съд

Колко често трябва да перете дрехите си?

Как да бъде успешно почистването на фугите на силно замърсен фаянс

Дори и силно замърсената микровълнова печка ще се почисти - ето как

Как се почиства силно замърсен фритюрник?

Какво е по-добре да изберете за пране: прах, гел или капсули?

Тайни, които ще ви помогнат да измиете прозорците без много усилия

Как бързо да премахнете петно ​​от диван: 5 ефективни начина - тапицерията ще бъде като нова

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com