Нямам компромати за Радан Кънев, той си е самодостатъчен компромат

10254
Нямам компромати за Радан Кънев, той си е самодостатъчен компромат
Снимка: БГНЕС

Искам да успокоя г-н Радан Кънев, че нямам компромати за него, защото смятам, че той сам по себе си е самодостатъчен компромат. Това коментира пред журналисти в парламента лидерът на ДПС Лютви Местан, предаде „Фокус”.

„Дори му дължа една благодарност, нека да говори повече. Колкото повече говори Радан Кънев, толкова по-малко на Местан няма да му се налага да прави сериозна кампания”, посочи Местан.

В ролята на соросоид Станишев е доста интересен

Така евродепутатът Ангел Джамбазки коментира включването на лидера на ПЕС Сергей Станишев в големия вчерашен протест в Скопие срещу Ник...

„С поканата за дебати, смея да помисля, че бавно и мъчително узря за необходимостта за диалог с ДПС, но струва ми се, че би трябвало да си даде сметка, че заклинанието, особено монологичното заклинание, не е езика на диалога. Малко ми е скучен г-н Кънев”, коментира той.

Местан още веднъж успокои Кънев като заяви, че нямат компромати, но ще коментираме истините за менторите му, но за разлика от него ще се позоват на факти.

Той припомни и събитията около формирането на мнозинството. По думите му Борисов е бил готово да състави правителство без ПФ, особено след визитата на Жозеф Дол. „На следващият ден обаче точно реформаторите го изрекетираха да приеме в коалицията и ПФ”, уточни Местан.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com