X
 
 

Ужасът в Негован: Говори мъжът, открил част от телата на жертвите

20545 2
Ужасът в Негован: Говори мъжът, открил част от телата на жертвите
Снимка: БГНЕС
В събота Иван отива за риба на водоема в Негован. Придружава го приятелката му. Не са сами край водата, за риба са дошли още хора. Привечер мъжът се натъква на зловещата находка.

„Само един череп видях и това беше на брега. На човек, то си личи. звъннах на полицията”, спомня си пред bTV Иван. Въпреки че не е единствен свидетел, само Иван изчаква полицаите на мястото, защото всички си тръгнали след обаждането в МВР, разказва той и допълва, че на водоема е имало рибари и от село Негован, но всички са напуснали мястото след подаването на сигнала.

МВР все още търси кои са убитите в край Негован, работи се по 4 версии (СНИМКИ)

МВР призовава гражданите за съдействие при разпознаването на самоличността на убитите при село Негован. Полицията разпространи и снимки...

Засега само три сигнала от граждани са постъпили в полицията, а проверката им не е дала резултат. Преди ден разследващите пуснаха снимки на дрехите на жертвите с молба, ако някой ги разпознае, да подаде сигнал.

Междувременно част от назначените експертизи са готови. Ясно е засега, че убитите не са били роднини. Възможно е обаче да са съпруг и съпруга, смятат криминалистите. Tърсенето е насочено основно в райони близки до Негован. Проверява се за невзети пенсии, както и неплатени от месеци домашни сметки.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители